4 - delen Spatwand op maat

Categorie: Keuken en wandbekleding

Duurzaam materiaal, makkelijk in onderhoud behoud jarenlang hun oorspronkelijke look.

Lakglas voor spatwanden is klaar glas waarvan één zijde is voorzien met een hoge kwalitatieve verf.AGC garandeert door zijn productieproces en industrieel aanbrengen een feilloos hechting met een uniforme glanzende look genaamd LACOBEL of de matte satijn look MATELAC. Alle lacobel verf zijn milieuvriendelijk, cradle to cradle : bronze.

  • 6mm glasdikte
  • kleur naar uw keuze
  • inclusief stopcontact uitsparingen
Artikelnummer: MIG150.054.000 0 review(s) Schrijf een review
Breedte (strakke maatvoering) Breedte (strakke maatvoering): 500mm
Hoogte (strakke maatvoering) Hoogte (strakke maatvoering): 500mm
spatwand - glassoorten Maak een keuze
Optioneel:
Oppervlakte sparingen Maak een keuze
Hoekuitsparingen Maak een keuze
Stopcontacten - sparingen Maak een keuze
Bevestiging - producten Maak een keuze
Installatie service (+ € 302,50) Meer informatie
Inmeet service (+ € 145,20) Meer informatie
Totaal Prijs € 27,48
Producteigenschappen Extra informatie Reviews
Producteigenschappen

Lacobel is helder floatglas dat aan één zijde bedekt is met een kwalitatief hoge verflaag. Het Lacobel gelakt glas gamma dat keuze biedt uit een aantrekkelijk eigentijds kleurenpalet, is verkrijgbaar in 20 trendsettende kleuren. Het kleurengamma is verdeeld in drie lijnen: de Classics (3 tijdloze kleuren), de Trendies (11 modieuze kleuren) en de Exclusives (6 unieke AGC kleuren).  De glanzende look van Lacobel combineert naadloos met zijn matte alter ego Matelac. In het Lacobel en Matelac 2020 assortiment zijn er 14 kleuren gemeenschappelijk. Dit laat u en designers toe te spelen met ton-sur-ton combinaties. Lacobel is ook verkrijgbaar in SAFE en SAFE+ versies (EN12600). 

Technische tekening
Extra informatie

Bij verlijming van lacobel (T), matelac (T) op een wand of meubel dient deze vlak afgewerkt te zijn. Aangezien donkeren kleuren van achterwanden kunnen doorlatend zijn bij lichte tinten van lacobel adviseren wij de achterwand reeds te voorzien van een basistint als het gekozen type glas.

Indien u na bepaalde tijd een nabestelling doet van ééndezelfde kleur kan er een minimale afwijking in kleur zijn.

Reviews over 4 - delen Spatwand op maat

Helaas zijn er nog geen reviews Schrijf als eerste een review
Op maat gemaakt

Alle glasproducten die wij leveren, snijden we volledig voor u op maat. Zo bent u altijd verzekerd van perfect passend glas voor uw project.

Ruim assortiment

Van douchedeuren tot spatwanden en van spiegels tot balustrades, bij Meester In Glas vindt u diverse glassoorten met tal van toepassingen.

Bezorging en montage

Uw glas wordt bij u op locatie bezorgd. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze montageservice, voor een perfect resultaat.