facebook

Beste klant,
Vanaf maandag 22/07 tem. zondag 11/08 zal er geen productie of montage plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode, zullen pas behandeld worden vanaf 12/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

Annuleren en retourneren

Klanten hebben een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen vanaf de dag na ontvangst of levering om af te zien van de bestelling zonder opgave van motivering. Op verzoek stellen wij hiertoe de nodige formulieren ter beschikking. De klant is verantwoordelijk voor het transport en in geval van herroeping zijn de retourkosten ten laste van de klant.

De geretourneerde producten dienen zich in onberispelijke staat te bevinden en worden enkel aanvaard indien ze worden teruggezonden in ongebruikte staat, niet gemonteerd, met alle toebehoren en in de originele verpakking vergezeld van het aankoopbewijs. In geval van montage, gebruik, beschadigingen of afwezigheid van aankoopbewijs en verpakking, komt het herroepingsrecht te vervallen. 

Meester in Glas betaalt de aankoopprijs van de geretourneerde producten binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van retourzending terug. De terugbetalingstermijn valt onder de bevoegdheid van de bank.

Op maat gemaakte producten retourneren

Het is niet mogelijk om op maat gemaakte producten te retourneren. 

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com