Topkwaliteit inloopdouche van Meester In Glas

De inloopdouche is al jaren razend populair. Door het tijdloze design van deze douches, zal deze populariteit waarschijnlijk nog lang aanhouden. Inloopdouches zijn ruimtelijk, handig en stijlvol. De vele mogelijke uitvoeringen van de glazen douchewanden en glazen douchedeuren maken van de inloopdouche een aanwinst in elke badkamer. Wilt u een inloopdouche kopen? Een inloopdouche is voor ieder budget weggelegd, aangezien er diverse maten en uitvoeringen zijn. Door het grote aanbod van Meester in Glas kunt u gemakkelijk de gewenste maat en uitvoering doorgeven, en meteen de prijs zien. Vervolgens kunt u eenvoudig de aankoop online afmaken.

Wat is een inloopdouche?

Een inloopdouche is een functionele en stijlvolle douche waar u gemakkelijk in kunt lopen. Er is doorgaans geen douchebak, maar de vloer wordt iets aflopend gemaakt waardoor het water wordt afgevoerd. Een inloopdouche biedt u luxe in een simpel en stijlvol design, en zorgt dat u heerlijk en ontspannen kunt douchen. De glazen douchewanden van de douche zijn volledig naar wens te vervaardigen.

Op maat gemaakt

Meester in Glas biedt bij elke inloopdouche de mogelijkheid om deze compleet op maat te maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende maten en glassoorten en kunt u uw creativiteit de vrije hand geven. Om u in alle service te kunnen voorzien, hebben we een online configurator gemaakt waarin u uw wensen kunt ingeven. Zo maken we het gemakkelijk om de prijs te berekenen, en vervolgens een eigen stijlvolle en luxe inloopdouche te kopen. De douche wordt vervolgens compleet op maat gemaakt, zodat deze perfect bij uw interieur en in uw badkamer past.

Weet u niet zeker hoe u alles goed kunt opmeten? Of wenst u hulp bij de montage? Wij bieden ook een meet- en/of montageservice tegen een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Verschillende ontwerpen

Er zijn verschillende soorten en ontwerpen inloopdouches verkrijgbaar. De meest voorkomende maat is een 120 cm inloopdouche. Maar u bent bij ons volledig vrij om uw eigen wensen in maten en uitvoeringen door te geven. Zo kunt u kiezen voor een modern design met compleet heldere douchewanden, of juist het traditioneel design waar gezandstraald glas of mat glas gebruikt wordt. Ook kunt u kiezen voor slechts één enkele wand of een glazen wand met een vaste zijwand. In onze webshop kunt u gemakkelijk úw inloopdouche bestellen. Ook kunt u kiezen voor een glazen schuifdeur voor in uw douche. Laat uw voorkeur aan ons horen: wij helpen u graag verder. 

Inloopdouche kopen

Bent u op zoek naar een ruimtelijke, luxe en stijlvolle inloopdouche? Bekijk ons aanbod en geniet van onze op maat gemaakte producten tegen scherpe prijzen. Doordat wij grootschalig materialen inkopen, kunnen wij goede prijzen bieden voor onze op maat gemaakte producten. Wilt u een inloopdouche kopen? Dan bent u bij Meester in Glas aan juiste adres.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com