Bestellen & levering

Bij Meester in Glas heeft u de keuze om uw bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen. Voor levering en plaatsing op locatie wordt een surplus aangerekend. De prijzen hiervoor kunnen variëren per product en/of regio en zijn te raadplegen in de webshop. In zoverre er tijdens de levering of plaatsing beroep gedaan dient te worden op hefwerktuigen of kranen zijn de kosten hiertoe ten laste van de klant.

Verzendkosten

Levering en plaatsing van goederen vindt enkel plaats in België en Nederland tot aan de Waddeneilanden. De verzendkosten zijn afhankelijk van de afstand en worden op basis van postcode berekend.

Levertijd

De levertijd staat in de orderbevestiging vermeld en is uitsluitend van toepassing op leveringen en niet op eventuele plaatsing. De opgegeven levertermijnen zijn steeds indicatief. De levertermijn van een glasproduct op maat bij Meester in Glas verschilt van product tot product. Vanzelfsprekend zal een maatwerk deur met meerdere bewerkingen aan het glas ietsje langer op zich laten wachten. De gemiddelde levertermijn bedraagt 2 tot 3 weken zonder montage, en 3 tot 4 weken mét montage door Meester in Glas. 
EDIT: Door de eindejaarsdrukte, lopen bovenstaande levertermijnen uit. Levering zonder montage bedraagt momenteel 4-tal weken, mét montage door MIG bedraagt 6 tot 8 weken. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Levering 

Wanneer u een bestelling plaatst zonder montage door ons, wordt deze zorgvuldig geleverd tot aan de deur.
Wanneer u onze installatieservice verkiest, zorgen wij voor het transport tot op het gelijkvloers. Hierbij zal er parkeerplaats voorzien moeten worden voor het uitladen van uw product. In het geval van betaald parkeren, worden de parkeerkosten van de bestelwagen doorgerekend naar de klant.

Levering op hogere verdieping

Wanneer u een bestelling plaatst, moet u er rekening mee houden dat uw product niet altijd gemakkelijk te transporteren is. In het geval van hogere of bredere producten op een hogere verdieping, zal er verticaal transport ingeschakeld worden. Ook in dit geval, worden de kosten doorgerekend naar de klant. 

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com