Beste klant,
Vanaf maandag 19/07 tem. zondag 08/08 zal er geen productie of montage plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode, kunnen pas behandeld worden vanaf 09/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

Bestellen & levering

Bij Meester in Glas heeft u de keuze om uw bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen. Voor levering en plaatsing op locatie wordt een surplus aangerekend. De prijzen hiervoor kunnen variëren per product en/of regio en zijn te raadplegen in de webshop. In zoverre er tijdens de levering of plaatsing beroep gedaan dient te worden op hefwerktuigen of kranen zijn de kosten hiertoe ten laste van de klant.

Verzendkosten

Levering en plaatsing van goederen vindt enkel plaats in België en Nederland tot aan de Waddeneilanden. De verzendkosten zijn afhankelijk van de afstand en worden op basis van postcode berekend.

Levertijd

De levertijd staat in de orderbevestiging vermeld en is uitsluitend van toepassing op leveringen en niet op eventuele plaatsing. De opgegeven levertermijnen zijn steeds indicatief. 

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com