facebook
Blog menu

Beste deals op Steel Look deuren!

Geplaatst op: 19-11-2021 | Geschreven door: Beste deals op Steel Look deuren!

Renovatieplannen of bouwplannen? Sla dan van 22 tot 28 november uw slag bij Meester in Glas! Profiteer de hele week van Black Friday deals op onze glazen binnendeuren en steel look deuren in zwarte uitvoering. Zo komt jouw droom interieur weer een stapje dichterbij! 

Glazen deuren

Bij Meester in Glas hebben wij een uitgebreid aanbod aan glazen deuren. Zo kan u kiezen uit zowel de standaard glazen draaideuren met slotkast, als glazen pendeldeuren die langs beide kanten kunnen openen. Of ga voor een échte blikvanger in uw interieur met een pivoterende taatsdeur die tot het plafond hoog kan draaien!

Steel look deuren

Alle glazen binnendeuren kunnen ook in steel look voorzien worden! Een stalen of steel look deur is tegenwoordig niet weg te denken uit een industrieel interieur. Het tijdloze karakter is vaak één van de factoren waarom steel look deuren vaak terug te vinden zijn in het interieur.

Glazen douchedeuren

Net zoals onze glazen binnendeuren, zorgen glazen douchedeuren voor meer natuurlijk lichtinval in uw badkamer. Hierdoor wordt het ruimtelijk effect in uw badkamer versterkt, waardoor de badkamer ruimer oogt.

Plafondhoge glazen douchewanden

Glazen douchewanden zorgen voor een ruimtelijke, handige en vooral stijlvolle toevoeging van uw douche. De vele mogelijke uitvoeringen, alsook de mogelijkheid tot plafondhoge montage, zorgen ervoor dat een glazen douchewand een aanwinst is in elke badkamer!

Categorieën Verfijn je keuze
Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com