facebook

Disclaimer

Onderstaande is op alle webpagina's binnen deze website van toepassing. U stemt in met deze disclaimer door de website te gebruiken.

Inhoud website

Op de website verstrekte informatie is ontleend aan betrouwbare bronnen, echter kan voor de volledigheid en juistheid daarvan niet worden ingestaan. De informatie heeft als voornaamste doel om een beeld te geven van onze dienstverlening en kan op ieder moment zonder aankondiging door Meester in Glas worden aangepast.

Verantwoordelijkheid

Uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor welke informatie u bekijkt en gebruikt. De informatie op onze website mag alleen worden gebruikt door uzelf en niet worden verveelvoudigd, overgedragen, bewerkt of anders verspreid. Behoudens deze disclaimer, is de uitgever niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet garanderen dat onze site foutloos en zonder onderbrekingen functioneert. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan de informatie op de website. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de site en aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor websites van derden waarnaar wij verwijzen en die naar ons verwijzen.

Om bij problemen met uw digitale bestelling te kunnen handelen en een mogelijke storing te kunnen onderzoeken, slaan wij uw IP adres van uw locatie op. Deze data slaan wij niet langer op dan dat wij nodig achten.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com