Er zijn geen producten gevonden.

Glazen douchedeuren & schermen

Een glazen douchedeur maakt uw doucheruimte helemaal compleet. De moderne en tijdloze look van glas wint het altijd van een simpel douchegordijn of een kunststof douchedeur. Daarnaast is de deur erg stevig en veilig omdat deze is vervaardigd van gehard glas. Deze glassoort is zeer moeilijk te breken, en áls de deur onverhoopt toch breekt, dan breekt het glas in zeer kleine en veilige stukjes. Heeft u een inloopdouche? Dan is een glazen douchewand de perfecte oplossing. Ook de wand is gemaakt van veilig gehard glas. 

Uw op maat gemaakte glazen douchewand en douchedeur bestelt u eenvoudig online via Meester In Glas. 

Laat uw glazen douchedeur op maat maken

Elke badkamer en elke douche is uniek. Daarom werken we bij Meester In Glas niet met standaard maten, maar maken wij uw douchedeur op maat. Zo past deze altijd in uw badkamer en kunt u er een stijlvol geheel van maken. De transparantie van het glas zorgt er voor dat het gevoel van ruimtelijkheid en openheid wordt bewaard. Natuurlijk heeft u wel behoefte aan privacy, dus wij bieden mogelijkheden om de glazen douchedeur (gedeeltelijk) te zandstralen. Hierdoor ontstaan ondoorzichtige vlakken in het glas, wat niet alleen zorgt voor een stijlvol dessin, maar ook voor extra privacy tijdens het douchen. 

Online bestellen is zeer eenvoudig 

Bij Meester In Glas kunt u zeer gemakkelijk uw glazen douchewand en douchedeur op maat bestellen via de webshop. U heeft de keuze uit diverse deuren en wanden, en elk van onze producten is uitbreidbaar met glasbeslag naar uw wensen. U kunt zelf de gewenste dikte, hoogte, breedte en glassoort doorgeven bij het bestellen, en wij gaan vervolgens voor u aan de slag om uw glazen douchedeur / douchewand op maat te vervaardigen.

Inclusief professionele meting en montage

Het opmeten van een glazen douchedeur of douchewand dient goed te gebeuren, aangezien alles perfect moet aansluiten. Ook het monteren van een glazen douchewand of douchedeur is een specialistische klus. Het is mogelijk om het inmeten en plaatsen zelf te doen, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze meet- en montageservice. Wij zullen vooraf alle metingen uitvoeren, vervolgens de glazen douchedeur of douchewand op maat vervaardigen en bij u op locatie afleveren. Tenslotte nemen we ook de plaatsing voor onze rekening zodat u nergens geen omkijken naar heeft. Op deze wijze bent u volledig ontzorgd en kunt u snel gaan genieten van uw moderne, vernieuwde badkamer!