8mm douchecabine in 180° opstelling - deur wand/glasscharnier met knop - zonder stabilisator

Categorie: Douchedeuren & schermen

Een glazen douchecabine, een klassevolle transparante keuze.

Door zijn helder transparantie crieert u meer ruimte in kleine ruimtes en een klassevol afwerking. Een glazen douchedeur is al makkelijk in onderhoud maar verkiest u voor een optimaal gemak dan kiest u voor een Luxclear project met een 10 jaar garantie op zijn coating. Hierbij passend een trendy stel vierkantig scharnieren tot 36 kg deuren met een instelbaar 0° toepassing en een greep alles in hoogwaardig glans chroom afwerking. Om het spatwater tegen te houden adviseren wij aan de kunststof afdichtingsprofielen. Deze cabine bestaat uit een 180° opstelling glaswand die voorzien is met wand klemprofielen de installatie kan gedaan worden op transparante glasblokjes aan de onderkant, met een tranparante kitafwerking.

0 review(s) Schrijf een review
Product 1 / 2
8mm douchedeur met wandscharnieren en knop
Breedte (strakke maatvoering) Breedte (strakke maatvoering): 700mm
Hoogte (strakke maatvoering) Hoogte (strakke maatvoering): 1.900mm
Glassoort - deur Maak een keuze
Draairichting Maak een keuze
glasdeur beslag - douche 1 set - enkeldeur - wand/glas scharnier + knop, CHROOM (+ € 203,30 ) + € 203,30
Optioneel:
douche - afdichting Maak een keuze
Installatie service (+ € 280,00) Meer informatie
Inmeet service (+ € 100,00) Meer informatie
Reviews
Technische tekening
Op maat gemaakt

Alle glasproducten die wij leveren, snijden we volledig voor u op maat. Zo bent u altijd verzekerd van perfect passend glas voor uw project.

Ruim assortiment

Van douchedeuren tot spatwanden en van spiegels tot balustrades, bij Meester In Glas vindt u diverse glassoorten met tal van toepassingen.

Bezorging en montage

Uw glas wordt bij u op locatie bezorgd. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze montageservice, voor een perfect resultaat.


Warning: Illegal string offset 'cat' in /home/meestering/domains/meesteringlas.com/public_html/modules/common/footer.php on line 76

Warning: Illegal string offset 'cat' in /home/meestering/domains/meesteringlas.com/public_html/modules/common/footer.php on line 76