inloopdouche 8mm LUXCLEAR PROTECT - klemprofiel/stabilisator D19mm

Categorie: Douchedeuren & schermen

Creëer meer ruimte gevoel door transparantie in je badkamer.

Een glazen douchewand is al makkelijk in onderhoud maar verkiest u voor een optimaal gemak dan hebben we voor u de Luxclear protect met een 10 jaar garantie op zijn permanente coating.  Deze coating is ontworpen om het glasoppervlakte te beschermen en het verouderingsproces drastisch te vertragen wanneer het in aanraking komt met water door te voorkomen dat het glas er witachtig gaat uitzien als gevolg van corrosie. Geleverd met een stevige klemprofiel voor wandinstallatie waar u de mogelijkheid hebt om zonder stabilisator te installeren.  Alle beslagdelen zijn in chroom glans uitvoering.

  • permanente doorzichtige beschermende coating
  • incl. stabilisator en klemprofiel
  • glans chroom
Artikelnummer: MIG102.06.08LC 0 review(s) Schrijf een review
Breedte (strakke maatvoering) Breedte (strakke maatvoering): 900mm
Hoogte (strakke maatvoering) Hoogte (strakke maatvoering): 1.900mm
Glassoort - glaswand 8 mm Luxclear protect (+ € 47,25 p.m²) + € 47,25
inloopdouches - beslag 1 set - klemprofiel 2010mm + stabilisator D:19 mm max.1300mm lengte, GLANS CHROOM (+ € 194,15 ) + € 194,15
Optioneel:
glasblokjes - installatie toebehoor Maak een keuze
Installatie service (+ € 302,50) Meer informatie
Inmeet service (+ € 108,90) Meer informatie
Totaal Prijs € 387,29
Producteigenschappen Technische tekening Reviews
Producteigenschappen

Klemprofiel heeft een lengte van 2010 mm, hoogte 46 mm, dikte profiel is afhankelijk van gebruik glasdikte 8mm = 28mm bij 10 mm = 30mm breedte profiel. Het profiel is voorzien met 5 klemmen en 1 eindkap uit kunststof in glans chroom.

De stabilisator is uit edelstaal glans chroom en heeft een max. buis lengte van 1300 mm en diameter 19mm, de max. afmeting te gebruiken is van de wand tot buiten glaswand 1300mm, deze is zelf in te korten naar wens met een pijpsnijder. . Het eindstuk van de stabilisator op het glas heeft een diameter 20mm en is 360° draaibaar. Voor 8 - 10 mm glas

Technische tekening

Reviews over inloopdouche 8mm LUXCLEAR PROTECT - klemprofiel/stabilisator D19mm

Helaas zijn er nog geen reviews Schrijf als eerste een review
Op maat gemaakt

Alle glasproducten die wij leveren, snijden we volledig voor u op maat. Zo bent u altijd verzekerd van perfect passend glas voor uw project.

Ruim assortiment

Van douchedeuren tot spatwanden en van spiegels tot balustrades, bij Meester In Glas vindt u diverse glassoorten met tal van toepassingen.

Bezorging en montage

Uw glas wordt bij u op locatie bezorgd. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze montageservice, voor een perfect resultaat.