facebook

gevelwand COOL WHITE

Categorie:
gevelwand COOL WHITE

Duurzaam materiaal, makkelijk in onderhoud behoud jarenlang hun oorspronkelijke look.

Gehard lakglas voor gevelwanden is klaar glas waarvan de achterzijde is voorzien met een top kwalitatieve verf. AGC garandeert door zijn productieproces en industrieel aanbrengen een feilloos hechting met een uniforme glanzende look genaamd LACOBEL T .  Doordat het glas gehard is is het sterk en veilig, dus beter bestand tegen thermische schokken en krassen, waardoor de toepassingsmogelijkheden groter zijn. Eenvoudig in plaatsing en te onderhouden, de randen zijn voorzien van een gepolijste afwerking. Alle lacobel verf zijn milieuvriendelijk, cradle to cradle : bronze.

  • 6mm glasdikte
  • gehard T
  • inclusief lijm
Artikelnummer: MIG155.050.1502T06 0 review(s) Schrijf een review
Breedte (dagmaat) Breedte (dagmaat): 800mm
Hoogte (dagmaat) Hoogte (dagmaat): 1.800mm
Installatie service (+ € 242,00) Meer informatie
Inmeet service (+ € 145,20) Meer informatie
Totaal Prijs € 158,26
Producteigenschappen Extra informatie Reviews
Producteigenschappen

Lacobel T is helder floatglas dat aan één zijde bedekt is met een kwalitatief hoge verflaag. Het Lacobel gelakt glas gamma dat keuze biedt uit een aantrekkelijk eigentijds kleurenpalet.  De glanzende look van Lacobel T combineert naadloos met zijn matte alter ego Matelac. 

 

Technische tekening
Extra informatie

Bij verlijming van lacobel (T), matelac (T) op een wand of meubel dient deze vlak afgewerkt te zijn. Aangezien donkeren kleuren van achterwanden kunnen doorlatend zijn bij lichte tinten van lacobel adviseren wij de achterwand reeds te voorzien van een basistint als het gekozen type glas.

Indien u na bepaalde tijd een nabestelling doet van ééndezelfde kleur kan er een minimale afwijking in kleur zijn.

Reviews over gevelwand COOL WHITE

Helaas zijn er nog geen reviews Schrijf als eerste een review
Op maat gemaakt Op maat gemaakt

Alle glasproducten die wij leveren, snijden we volledig voor u op maat. Zo bent u altijd verzekerd van perfect passend glas voor uw project.

Ruim assortiment Ruim assortiment

Van douchedeuren tot spatwanden en van spiegels tot balustrades, bij Meester In Glas vindt u diverse glassoorten met tal van toepassingen.

Bezorging en montage Bezorging en montage

Uw glas wordt bij u op locatie bezorgd. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze montageservice, voor een perfect resultaat.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com