De industriële look is al een tijdje een van de huidige woontrends. Steel look aanslagdeuren passen perfect daarin. Deze deuren worden vervaardigd uit aluminium met een zwarte poedercoating, waardoor ze wél dezelfde stoere uitstraling als een stalen deur hebben, maar behoorlijk lichter en voordeliger geprijsd zijn. Bekijk hier het gevarieerde aanbod aan steel look aanslagdeuren. 

De uitstraling van een stalen deur

Een absolute interieurtrend sinds 2020, is de stalen deur of staal look deur. Moderne stalen deuren worden steeds meer toegepast vanwege hun tijdloos karakter. Meester in Glas biedt echter geen échte stalen deuren, maar steel look deuren. Steel look deuren hebben dezelfde robuuste en industriële uitstraling van staal, maar zijn veel lichter, onderhoudsvriendelijker en voornamelijk ook budgetvriendelijker. De steel look deuren worden vervaardigd uit glas en zwart geanodiseerd aluminium, waardoor ze passen in zowel het moderne als het klassieke interieur.

Steel look binnendeur of stalen deur

Net zoals de glazen stompe deuren, worden steel look aanslagdeuren als stompe deur gemonteerd. Hierdoor vallen ze volledig in het deurkozijn, waardoor u (dag)licht vrij spel kan bieden. Dankzij het gebruik van een lichter maar even sterk materiaal, is het mogelijk om ze met Clarit-scharnieren te bevestigen. Het zwart geanodiseerd aluminium draagt bij tot dé ultieme stijlvolle en moderne look van een steel look aanslagdeur. 

Scherpe prijzen voor complete steel look deuren

Bent u op zoek naar de mooiste stalen deuren voor een scherpe prijs? Meester in Glas biedt op maat gemaakte steel look deuren met dezelfde uitstraling als stalen deuren, maar dan budgetvriendelijker. De prijzen die u kan vinden in onze webshop zijn startprijzen voor een complete set van steel look deuren. In deze prijs zit zowel het glas als het deurbeslag inbegrepen. Optioneel kan er ook gekozen worden voor getint glas of een afsluitbare slotkast. Gebruik de configurator of neem gemakkelijk contact met ons op als u meer wilt weten over de steel look aanslagdeuren.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com