Er zijn geen producten gevonden.

Steel look deuren 

Een absolute interieurtrend die wij de afgelopen tijd zien, is de steel look deur. Er is veel vraag naar deze robuuste en stoere blikvangers. De moderne stalen deuren zijn tijdloos en komen in elke interieurstijl helemaal tot hun recht. Het aluminium in de steel look deuren is een enorm licht, sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal. Om de steel look helemaal af te maken, worden de stalen deuren gecombineerd met glas. Hierdoor passen de deuren zowel in het moderne als het klassieke  interieur. Wilt u meer weten over steel look deuren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met een advies op maat. 

Stalen deuren met glas

Het deurframe van geanodiseerd aluminium gaat goed samen met diverse geharde glassoorten. Door het creatief gebruik van het glas met de stalen deur frame, kunt u de steel look deuren naar uw gewenste stijl en omgeving aanpassen. De stalen deuren met glas worden compleet voor u op maat gemaakt. Op deze manier zijn het robuuste deuren met veel lichtinval, welke ook nog een zeer onderhoudsvriendelijk zijn. 

Compleet op maat gemaakt

De steel look deuren lenen zich uitstekend om creatief met uw interieur om te gaan. Zo bent u compleet vrij in de keuze van de glassoort die u wilt toepassen. Daarnaast bent u ook vrij in de keuze van de type deur. Zo kunt u kiezen voor een schuifdeur of juist een stalen taatsdeur. De steel look deuren zijn dus gemakkelijk, stijlvol en te plaatsen in nagenoeg elk vertrek. 

Stalen deuren met glas prijzen

Bent u op zoek naar de mooiste stalen deuren voor een scherpe prijs?  Meester in Glas biedt op maat gemaakte deuren en de beste prijs. Wij hebben reeds bij veel huizen en bedrijven stalen deuren mogen plaatsen. Hierdoor beschikken wij over de juiste kennis en ervaring en weten wij precies welke deur met welke gassoort het beste bij uw interieur past. Bekijk ons aanbod of neem gemakkelijk contact met ons op als u meer wilt weten over de exacte stalen deuren met glas prijzen.