Er zijn 11 overeenkomende producten gevonden

Een stalen deuren uitstraling

Een absolute interieurtrend die wij de afgelopen tijd zien, is de steel look deur. Er is veel vraag naar deze elegangte en minimalistische blikvangers. Vaak zoekt men naar moderne stalen deuren voor hun tijdloze karakter. Zulke deuren komen in elke interieurstijl helemaal tot hun recht. Wij bieden echter geen échte stalen deuren, maar steel look deuren. Het aluminium in de steel look deuren is een enorm licht, sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal, meer heeft wel de uitstraling van staal. De deuren worden gecombineerd met glas waardoor ze passen in zowel het moderne als het klassieke interieur. Wanneer u op zoek bent naar stalen deuren met glas, dan zijn onze steel look deuren dus zeer geschikt. Wilt u meer weten over steel look deuren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met een advies op maat. 

Stalen deuren met glas

Meesteringlas biedt dus geen échte stalen deuren met glas, maar deuren van aluminium met de uitstraling van staal. Het deurframe van geanodiseerd aluminium gaat goed samen met diverse geharde glassoorten. U kunt de steel look deuren naar uw gewenste stijl en omgeving aanpassen door te variëren in steel look kleur en glassoort.  Daarnaast bent u ook vrij in de keuze van de type deur. Zo kunt u kiezen voor een schuifdeur, een vloerveerdeur of juist een faux stalen taatsdeur.  De deuren worden compleet voor u op maat gemaakt. Op deze manier voorziet u uw interieur van verfijnde en minimalistische deuren met veel lichtinval, welke ook nog een zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De steel look deuren zijn gemakkelijk, stijlvol en te plaatsen in nagenoeg elk vertrek. 

Stalen deuren met glas? De prijzen van Steel Look zijn lager!

Bent u op zoek naar de mooiste stalen deuren voor een scherpe prijs? Meester in Glas biedt op maat gemaakte steel look deuren met dezelfde uitstraling als staaldeuren, maar dan voor een betere prijs. Wij hebben reeds bij veel huizen en bedrijven deze faux stalen deuren mogen plaatsen. Hierdoor beschikken wij over de juiste kennis en ervaring en weten wij precies welke deur met welke glassoort het beste bij uw interieur past. Gebruik de configurator of neem gemakkelijk contact met ons op als u meer wilt weten over de exacte faux stalen deuren met glas prijzen.