De industriële deuren van Meester in Glas geven u letterlijk en figuurlijk extra ruimte. Dankzij het gebruik van glas behoudt u het natuurlijk lichtinval in combinatie met de doorkijk naar andere ruimtes. Dankzij de stevige wandscharnieren kunnen de steel look scharnierdeuren perfect ingehangen worden in nieuwe of bestaande deurkozijnen. Onze “stalen” binnendeuren worden vervaardigd uit aluminium met een zwarte structuur poedercoating. Hierdoor heeft een steel look scharnierdeur wél dezelfde stoere uitstraling als een stalen binnendeur! Bekijk hier het gevarieerd aanbod aan ontwerpen van steel look scharnierdeuren op maat:

De uitstraling van een stalen binnendeur

Een absolute interieurtrend van het moment, is zonder twijfel de steel look. Er is veel vraag naar deze elegante en minimalistische blikvangers. Het tijdloze karakter is vaak één van de factoren waarom stalen binnendeuren en steel look binnendeuren vaak terug te vinden zijn in het interieur. Deze deuren komen namelijk in elke interieurstijl volledig tot hun recht! Meester in Glas biedt echter geen "stalen deuren", maar wel steel look deuren, vervaardigd uit glas en aluminium met een zwarte poedercoating. Het aluminium in de steel look scharnierdeuren is een licht maar sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal, ÉN heeft de robuuste en industriële uitstraling van staal. Bovendien zijn steel look scharnierdeuren voordeliger geprijsd dan stalen binnendeuren. Wilt u meer weten over steel look deuren? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat.

Steel look scharnierdeur met aluminium

Net zoals onze glazen stompe deuren, worden steel look scharnierdeuren als stompe deur gemonteerd. Hierdoor vallen ze volledig in het deurkozijn, waardoor (dag)licht helemaal vrij spel verkrijgt! Dankzij het gebruik van een lichter maar even sterk materiaal, is het mogelijk om ze met Clarit-scharnieren te bevestigen. Het aluminium in zwart structuur draagt bij tot dé ultieme stijlvolle en moderne look van een stalen deur.

Hét perfecte deurbeslag voor uw steel look scharnierdeur

Ook wanneer er wat extra veiligheid gewenst is, heeft Meester in Glas hier een oplossing voor. Maak uw steel look deur niet alleen stijlvol, maar ook praktisch door gebruik te maken van een afsluitbare slotkast. Optioneel kan er ook gekozen worden voor getint glas indien extra privacy ook wel gewenst is. Gebruik de configurator of neem gemakkelijk contact met ons op als u meer wilt weten over de steel look scharnierdeuren.

“Stalen” binnendeur op maat

Wist u dat al onze steel look schuifdeuren op maat worden gemaakt naar jouw wens? In de productconfigurator kan u de exacte dagmaat opgeven van de deuropening, met daarna uw favoriete glassoort en een bijpassende slotkast. De steel look deur wordt vervolgens bij u op locatie thuis bezorgd. Ook voor andere alternatieven van stalen deuren uit aluminium zoals pivoterende steel look taatsdeuren of steel look schuifdeuren, kunt u bij ons terecht! Om u volledig te ontzorgen, bieden wij ook een meet- en montageservice aan wanneer u kiest voor een steel look scharnierdeur. Wij heten immers niet voor niets: Meester in Glas.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com