Vanaf maandag 20/07 tem. zondag 09/08 zal er geen productie plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode kunnen pas behandeld worden vanaf 10/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

Een op maat gemaakte deur die volledig is afgestemd op uw smaak en passend in uw interieur, dát is waar Meester in Glas met recht 'meester' in mag worden genoemd. Kwaliteitsbeslag van DormaKaba in aluminium, rvs look of zwarte poedercoating zorgen voor nog eens een extra kwaliteitsinjectie van onze deuren. Bekijk hier het gevarieerd aanbod aan glazen stompe deuren:

Glazen stompe deur in uw interieur

De deur is een erg belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw woning. De juiste deur kan als echte eye-catcher dienen. Het is daarom belangrijk dat u de juiste keuze maakt in het soort deur. Zo is de stompe deur een soort die vaak wordt gekozen in het interieur. Maar wist u dat u ook een stompe deur van glas kunt kiezen, voor een extra luxe en lichte uitstraling? Op deze pagina komt u meer te weten over de voordelen van een stompe deur met glas.

Glazen stompe deur of opdekdeur

In de deurenmarkt zijn voornamelijk twee verschillende soorten scharnierdeuren verkrijgbaar, namelijk stompe deuren en opdekdeuren. Het verschil tussen de twee soorten deuren zit hem in de manier hoe de deur opgehangen wordt. Een stompe deur valt in zijn geheel volledig in het kozijn weg en wordt door middel van scharnieren opgehangen in het kozijn. Een glazen opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn en wordt met speciale Paumelle scharnieren opgehangen. Wanneer u een luxe en moderne uitstraling wilt creëren, kiest u best voor een glazen stompe deur. Heeft u een modern interieur of houdt u van een iets meer robuuste stijl? Dan kan u een scharnierdeur kiezen die daar compleet bij past, zoals een glazen opdekdeur of een industriële steel look scharnierdeur.

Een moderne uitstraling met een stompe deur van glas

Doordat een stompe deur in zijn geheel in het kozijn valt, biedt een stompe deur veel voordelen. Een belangrijk voordeel is dat stompe deuren minder inbraakgevoelig zijn. Daarom zijn de meeste buitendeuren stompe deuren. Bovendien biedt een stompe deur van glas een modernere en strakkere uitstraling, waardoor u (dag)licht vrij spel kan bieden.

Glazen stompe deur op maat

Dankzij de juiste afwerking wordt uw glazen stompe deur één geheel en dé eye-catcher in uw woning. Het is hierbij belangrijk dat de glazen deur compleet bij uw interieur past. Gelukkig kan Meester in Glas, met zijn uitgebreid assortiment, u daarbij helpen. Elk interieur is uniek, waardoor uw glazen stompe deur op maat wordt gemaakt. Het assortiment van Meester in Glas biedt voor elk interieur de juiste uitkomst. Zo heeft u keuze uit verschillende glassoorten in verschillende uitvoeringen. Eenvoud is troef in de webshop van Meester in Glas, u hoeft alleen maar uw wensen qua glasafwerking en de maat van het deurkozijn door te geven.

Heeft u nog vragen of wilt u hulp bij het kopen van uw stompe deur met glas? Schroom dan niet, neem contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com