Wanneer er te weinig of net te veel plaats is om een draaideur te plaatsen, kunnen glazen schuifdeuren een oplossing bieden! Dankzij het compacte en geluidloze aluminium schuifdeursysteem kunnen deze glazen deuren toegepast worden voor zowel wand- als plafondmontage. Daarnaast worden glazen schuifdeuren vervaardigd uit gehard veiligheidsglas, wat deze deuren extra veilig en stevig maakt. Bekijk hier het gevarieerd aanbod aan schuifdeuren van glas:

Meer natuurlijk licht dankzij glazen schuifdeuren

Het gebruik van glazen schuifdeuren is al tijden enorm populair. Ze kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden en bieden diverse voordelen. Zo bieden schuifdeuren van glas een ruimtelijk gevoel en creëren ze veel meer natuurlijke lichtinval. Zelfs wanneer je kiest voor een tikkeltje meer privacy door mat glas, hoef je niet in te boeten in lichtinval. Ook tussen twee binnenruimtes kan een schuifdeur van glas een stijlvolle oplossing zijn. Het is een gemakkelijke manier om twee naast elkaar gelegen ruimtes te verbinden.

Glazen schuifdeuren met diverse railsystemen

Naast de verschillende glassoorten zoals getint glas of mat glas, zijn er ook verschillende railsystemen waaruit u kunt kiezen. Zo kan er gekozen worden uit wand- of plafondmontage, met of zonder een soft closing systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de glazen schuifdeur gemakkelijk geopend kan worden, maar tevens ook zachtjes naar zijn eindpositie geleid wordt. Of kies voor onze glazen loftdeuren als je verzot bent op een interieur met een vintage toets. Maak jouw glazen schuifdeur uiteindelijk compleet door een bijpassende deurbeslag uit RVS of zwarte poedercoating.

Stalen schuifdeuren uit glas

De industriële look met een moderne en robuuste uitstraling, is een van de huidige interieurtrends. Meester in Glas biedt geen echte stalen schuifdeuren aan, maar glazen schuifdeuren met aluminium. Hierdoor hebben ze wel dezelfde stoere uitstraling als een stalen deur, maar zijn ze behoorlijk lichter en voordeliger geprijsd. Met andere woorden, een uitstekend alternatief voor stalen deuren. Meer info? Bekijk dan onze rubriek steel look schuifdeuren.

Glazen schuifdeur online bestellen

Glazen schuifdeuren zorgen hoe dan ook voor een luxe uitstraling en veel meer natuurlijke lichtinval. Het grote aanbod van Meester in Glas bevat tal van glassoorten en railsystemen zodat je jouw ideale schuifdeur uit glas online kunt samenstellen. Vervolgens plaats je jouw bestelling via onze webshop. Vind je nog steeds geen ideale oplossing? Maak dan jouw wensen kenbaar door contact op te nemen met ons, en wij zoeken de optimale oplossing.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com