Op het gebied van pivoterende deuren kunnen wij voorzien in een aantal verschillende varianten. Elke deur die u bekijkt, kunt u op de productpagina zelf configureren naar uw eigen wens. Meester in Glas voorziet in een compleet op maat gemaakte deur. Zodoende beschikt u over een deur in een geheel eigen stijl passend in uw interieur. Bekijk hieronder ons aanbod en maak uw keuze.

Er zijn 10 overeenkomende producten gevonden

De juiste deuren voor uw interieur

Wilt u uw woning compleet in eigen stijl inrichten? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar de juiste buiten- of binnendeuren. Gelukkig hebben wij zowel voor de moderne als de klassieke look de juiste uitvoering van deuren met glas. Ons aanbod pivoterende deuren, ook wel taatsdeuren genoemd, is online te bekijken en te bestellen.  

Deuren zijn enorm functioneel, zo houden deuren de warmte binnen en het onaangename buiten. Het is echter belangrijk dat de deuren, naast deze functionaliteiten, ook alle designwensen vervullen én het interieur versterken. Een stalen of houten taatsdeur met glazen afwerking biedt een uniek design statement dat élk interieur ten goede zal komen.

Wat zijn taatsdeuren?

Er zijn meerdere soorten deuren te onderscheiden, waaronder scharnierdeuren en vloerveerdeuren. Een scharnierdeur is de 'gewone' deur die één kant uit scharniert. Een vloerveerdeur, ook wel bekend onder de naam pivoterende deur en taatsdeur, is een deur die op een as in de vloer roteert. De vloerveer van pivoterende deur kan zowel onder als boven geplaatst worden en kan nagenoeg onzichtbaar gemaakt worden. Een vloerveerdeur kan beide kanten geopend worden en stopt op 90 graden, zodat het geen draaideur wordt. Dit maakt het in- en uit lopen van de ruimte zeer makkelijk.

Een taatsdeur, ook een pivoterende deur genoemd, is een bijzondere deur die door de speciale scharnieren naar beide kanten kan scharnieren. Een voorbeeld is een indrukwekkende vloerveerdeur die op de as in de vloer roteert. De pivoterende scharnieren worden op ¼, 1/3 of ½ geplaatst waardoor de deur op dat punt scharniert. De deur draait namelijk om een verticale as, zo kan de taatsdeur ingesteld worden om op 90°, 180° of 360° te openen. Dit is zeer praktisch voor het in- en uitlopen van de ruimte.

De manier van openen en de speciale afwerking van de taatsdeuren, bieden een exclusieve en stijlvolle uitstraling. Zowel gesloten als open zorgt een stalen of compleet glazen taatsdeur voor een ruimtelijk en bepalend geheel.

Glazen taatsdeuren op maat

Door middel van onze configator kunt u zelf de maat van uw taatsdeur bepalen. Wij maken deze vervolgens volledig voor u op maat. U geniet hierdoor van een perfect op maat gemaakte pivot deur. In onze webshop kunt u tevens de scharnieren bestellen waardoor uw taatsdeur één geheel wordt. De scharnieren kunnen volledig onzichtbaar gemaakt worden. Zo kunnen de deuren zonder kozijn geplaatst worden.

Diverse uitvoeringen pivoterende deuren

Meester in Glas biedt diverse uitvoeringen taatsdeuren aan. Zo kunt u kiezen voor een compleet glazen pivoterende deur of de Staal Look taatsdeuren. Zowel de glazen als de Steel Look deuren kunnen door het tijdloos karakter als echte blikvangers dienen in zowel moderne als klassieke interieurs.

Taatsdeuren kopen

Bent u op zoek naar het juiste adres om glazen taatsdeuren te kopen? Als Meester in Glas kunnen wij u garanderen dat u hier hoogwaardig en op maat gemaakte glazen pivoterende deuren kunt kopen. Bekijk onze collectie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com