Vanaf maandag 20/07 tem. zondag 09/08 zal er geen productie plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode kunnen pas behandeld worden vanaf 10/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

Taatsdeuren of pivotdeuren of pivoterende deuren zijn exclusieve deuren die zowel naar binnen als naar buiten kunnen openen! In gesloten positie zijn de deuren haast onzichtbaar, terwijl ze in open positie een prachtige meerwaarde bieden in een ruimte. Op het gebied van pivoterende deuren hebben wij een aantal verschillende varianten. Meester in Glas vervaardigt uw glazen deur in eigen productie, waardoor u altijd verzekerd bent van een kwalitatief glasproduct. Bekijk hier het gevarieerd aanbod aan glazen taatsdeuren:

Er zijn 10 overeenkomende producten gevonden

Glas in uw interieur

Wilt u uw woning compleet in eigen stijl inrichten? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar de juiste buiten- of binnendeuren. Gelukkig kan u bij ons terecht voor glazen taatsdeuren of pivoterende deuren in zowel moderne als klassieke interieurs. Ze zorgen namelijk voor veel natuurlijk lichtinval en sluiten goed aan bij nagenoeg elk interieur. Dit maakt een glazen taatsdeur geschikt voor zowel woonhuizen als kantoorgebouwen.

Wat zijn taatsdeuren?

Naast de klassieke scharnierdeuren die scharnieren aan de wand, zijn er nog meerdere deuren te onderscheiden. Een taatsdeur is eigenlijk een deur dat op een as in de vloer roteert. Deze glazen deuren kunnen nagenoeg onzichtbaar gemonteerd worden op de vloer, zodat de scharnieren bijna niet opvallen in uw interieur. Bovendien hebben pivoterende glazen deuren van Meester in Glas een instelbare stophoek en sluitsnelheid, wat het in- en uit lopen van een ruimte zeer makkelijk maakt. Een taatsdeur met een vloerveer daarentegen wordt altijd aangeraden bij grotere -en dus zwaardere- deuren. Hierbij dient er een uitsparing in de vloer te komen voor de vloerbak.

Diverse uitvoeringen pivoterende deuren

Meester in Glas biedt diverse uitvoeringen van taatsdeuren aan. De manier van openen en de speciale afwerking van de taatsdeuren, bieden een exclusieve en stijlvolle uitstraling. Zowel gesloten als open zorgt een compleet glazen taatsdeur of een steel look taatsdeur voor een ruimtelijk en bepalend geheel en geven ze uw woning een strak en industrieel uiterlijk. Wilt u meer weten over pivoterende glazen deuren? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat.

Glazen taatsdeuren op maat

Bij het samenstellen van een glazen taatsdeur heeft u diverse opties, zoals mat glas of juist helder glas. Ook hier geldt dat de afwerking een versterking van het interieur dient te bieden en dat de deur als echte eye-catcher fungeert. Wilt u de juiste glazen pivoterende deur kopen? Bestel dan gemakkelijk de deur van uw keuze bij Meester in Glas. U hoeft alleen maar uw wensen qua glasafwerking en de maat van het deurkozijn door te geven. Om u volledig te ontzorgen, bieden wij ook een meet- en montageservice aan wanneer u kiest voor een glazen taatsdeur. Wij heten immers niet voor niets: Meester in Glas.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com