Taatsdeuren of pivoterende deuren zijn exclusieve deuren die zowel naar binnen als naar buiten kunnen openen! In gesloten positie zijn de deuren haast onzichtbaar, terwijl ze in open positie een prachtige meerwaarde bieden in een ruimte. Meester in Glas vervaardigt uw glazen deur in eigen productie, waardoor u altijd verzekerd bent van een kwalitatief glasproduct. Bekijk hier het uitgebreid aanbod aan taatsdeuren:

Er zijn 8 overeenkomende producten gevonden

Taatsdeur van glas in uw interieur

Wilt u uw interieur compleet in eigen stijl inrichten? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar passende binnendeuren. Taatsdeuren (ook wel pivoterende deuren of pivotdeuren genoemd) van Meester in Glas zorgen voor dat tikkeltje extra in zowel moderne als klassieke interieurs. Ze zorgen namelijk voor veel natuurlijk lichtinval en sluiten goed aan bij nagenoeg elk interieur. Dit maakt een taatsdeur van glas geschikt voor zowel woonhuizen als kantoorgebouwen!

Wat zijn taatsdeuren

Naast de klassieke aanslagdeuren of draaideuren die scharnieren aan de wand, zijn er nog meerdere deuren te onderscheiden. Een taatsdeur is een deur dat op een as in de vloer roteert. Deze deuren kunnen nagenoeg onzichtbaar gemonteerd worden op de vloer, zodat de scharnieren bijna niet opvallen in uw interieur. Bovendien hebben pivoterende deuren van Meester in Glas een instelbare stophoek en sluitsnelheid, wat het in- en uit lopen van een ruimte zeer makkelijk maakt. Een taatsdeur met een vloerveer daarentegen wordt altijd aangeraden bij grotere -en dus zwaardere- deuren. Hierbij dient er dan wel een uitsparing in de vloer te komen voor de vloerbak.

Soorten taatsdeuren

Bij Meester in Glas heeft u keuze uit diverse uitvoeringen van taatsdeuren. De manier van openen en de speciale afwerking van de taatsdeuren, bieden een exclusieve en stijlvolle uitstraling in uw interieur. Zowel gesloten als open zorgt een taatsdeur van glas of een steel look taatsdeur voor een ruimtelijk en bepalend geheel en geven ze uw woning een strak en industrieel uiterlijk. Heeft u een specifieke situatie of wilt u meer weten over pivoterende deuren of taatsdeuren? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van een advies op maat.

Pivoterende deuren op maat

Bij het samenstellen van een deur via Meester in Glas, heeft u diverse opties zoals mat glas of juist helder glas. Ook bij dit soort deuren kan de afwerking zorgen voor een versterking van het interieur en fungeren als echte eye-catcher. Stel eenvoudig uw gewenste deur samen dankzij de productconfigurator van Meester in Glas. U hoeft alleen maar uw wensen qua glasafwerking en de strakke maat van de deuropening door te geven. Om u volledig te ontzorgen, bieden wij ook een meet- en montageservice aan wanneer u kiest voor een taatsdeur. Wij heten immers niet voor niets: Meester in Glas.

Benieuwd naar nieuwe realisaties van Meester in Glas? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com