Vanaf maandag 20/07 tem. zondag 09/08 zal er geen productie plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode kunnen pas behandeld worden vanaf 10/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

De industriële deuren van Meester in Glas geven u letterlijk en figuurlijk extra ruimte. Dankzij het gebruik van glas behoudt u het natuurlijk lichtinval in combinatie met de doorkijk naar andere ruimtes. In open toestand geven industriële deuren bovendien een prachtige toevoeging aan uw ruimte. Onze “stalen deuren” worden vervaardigd uit aluminium met een zwarte structuur poedercoating en een haast onzichtbare hydraulische binnendeurscharnier. Hierdoor heeft een steel look deur wél dezelfde stoere uitstraling als een stalen deur! Bekijk hier het gevarieerd aanbod aan ontwerpen van steel look taatsdeuren uit aluminium:

De uitstraling van een stalen deur

Een absolute interieurtrend van het moment, is zonder twijfel de steel look deur. Er is veel vraag naar deze elegante en minimalistische blikvangers. Het tijdloze karakter is vaak één van de factoren waarom stalen deuren en steel look deuren vaak terug te vinden zijn in het interieur. Deze deuren komen namelijk in elke interieurstijl volledig tot hun recht! Meester in Glas biedt echter geen "stalen deuren", maar wel steel look deuren, vervaardigd uit aluminium met een zwarte poedercoating. Het aluminium in de steel look deuren is een licht maar sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal, ÉN heeft de robuuste en industriële uitstraling van staal. Bovendien zijn steel look deuren voordeliger geprijsd dan stalen deuren. Steel look deuren worden gecombineerd met glas, waardoor ze zowel in een modern als een klassiek interieur passen. Wilt u meer weten over steel look deuren? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat.

Steel look deur met onopvallende scharnieren

Steel look taatsdeuren worden door Meester in Glas standaard geleverd met een hydraulische binnendeurscharnier. Hierdoor kan de deur langs 2 kanten openen en automatisch terug sluiten. De maximale openingshoek waarin de deuren geopend kunnen worden, is 120°. Doordat het scharnier en de afdekkap even groot zijn als de onderschoen, lijkt het alsof het scharnier "onzichtbaar" is. Een vloeruitsparing voor een vloerveer met afdekkap is dus niet nodig bij steel look taatsdeuren! Pas vanaf deuren met een gewicht van 100kg, wordt er aangeraden om een vloerveer te gebruiken omwille van extra stevigheid.

Pivoterende steel look deur op maat

Wist u dat al onze steel look taatsdeuren op maat worden gemaakt naar jouw wens? In de productconfigurator kan u de exacte dagmaat opgeven van de deuropening, met daarna uw favoriete glassoort en een bijpassende deurgreep. De steel look deur wordt vervolgens bij u op locatie thuis bezorgd. Ook voor andere varianten van stalen deuren uit aluminium zoals steel look scharnierdeuren of steel look schuifdeuren, kunt u bij ons terecht! Om u volledig te ontzorgen, bieden wij ook een meet- en montageservice aan wanneer u kiest voor een pivoterende steel look deur. Wij heten immers niet voor niets: Meester in Glas.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com