Glazen douchewand - Small

Categorie: Badkamer

Een glazen douchewand is al makkelijk in onderhoud maar verkiest u voor een optimaal gemak dan hebben we voor u de Luxclear protect met een 10 jaar garantie op zijn permanente coating.  Deze coating is ontworpen om het glasoppervlakte te beschermen en het verouderingsproces drastisch te vertragen wanneer het in aanraking komt met water door te voorkomen dat het glas er witachtig gaat uitzien als gevolg van corrosie. Keuze uit verchillende wandbevestigingen, geleverd met een stevige klemprofiel voor wandinstallatie waar u de mogelijkheid heeft om zonder stabilisator te installeren of verkiest u een correctieprofiel waar je tot 20 mm schuinte kan wegwerken met een passende verfijnde stabilisator voor installatie aan de evenwijdige wand. U verkiest een minimalistisch u-profiel als wand/vloer installatie dan is dit natuurlijk ook mogelijk al heeft u hier minder speling om schuinte's weg te werken. Alle beslagdelen zijn in chroom glans uitvoering of mat chroom, zwart 

  • glassoort naar keuze
  • inclusief wandbevestiging
  • glans chroom
Artikelnummer: MIG102.07.08 0 review(s) Schrijf een review
Breedte (strakke maatvoering) Breedte (strakke maatvoering): 300mm
Hoogte (strakke maatvoering) Hoogte (strakke maatvoering): 1.750mm
Glassoort Maak een keuze
Zandstraal patroon Geen (+ € 0,00 p.m²) + € 0,00
Corrosiewerend glas Maak een keuze
U-profielen Maak een keuze
Optioneel:
Profiel op maat zagen Maak een keuze
Afdichting Maak een keuze
Waterkering Maak een keuze
Installatie service (+ € 305,00) (€ 170,01 bij een 2e product.) Meer informatie
Inmeet service (+ € 110,00) Meer informatie
Totaal Prijs € 49,97
Producteigenschappen Reviews
Producteigenschappen

Correctieprofiel heeft een lengte van 2000 mm, schuine wanden wegwerken van ca. 20mm, hoogte 47,5mm +/- 10, dikte profiel is 32 mm glas staat niet in het hartlijn van het profiel. Profiel bestaat uit aluminium en is speciaal glans geëloxeerd.

 

Technische tekening

Reviews over Glazen douchewand - Small

Helaas zijn er nog geen reviews Schrijf als eerste een review
Op maat gemaakt

Alle glasproducten die wij leveren, snijden we volledig voor u op maat. Zo bent u altijd verzekerd van perfect passend glas voor uw project.

Ruim assortiment

Van douchedeuren tot spatwanden en van spiegels tot balustrades, bij Meester In Glas vindt u diverse glassoorten met tal van toepassingen.

Bezorging en montage

Uw glas wordt bij u op locatie bezorgd. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze montageservice, voor een perfect resultaat.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com