inloopdouche 8mm LUXCLEAR PROTECT + SCHAAMLIJN - U-profielen/stabilisator D19mm

Categorie: Douchedeuren & schermen

Creëer meer ruimte gevoel door transparantie in je badkamer.

Een glazen douchewand is als basis al makkelijk in onderhoud maar verkiest u voor een optimaal gemak dan hebben we voor u de Luxclear protect met een 10 jaar garantie op zijn permanente coating.  Deze coating is ontworpen om het glasoppervlakte te beschermen en het verouderingsproces drastisch te vertragen wanneer het in aanraking komt met water door te voorkomen dat het glas er witachtig gaat uitzien als gevolg van corrosie. De transparante wand is voorzien van de nodige privacy dmv een schaamlijn die gezandtraald is aan de buitenzijde van de douchewand, alles is voorzien in onze eigen productie als afwerking voorien we nog een anti-vlekken coating op de zandstraling. Keuze uit verchillende wandbevestigingen, geleverd met een stevige klemprofiel voor wandinstallatie waar u de mogelijkheid heeft om zonder stabilisator te installeren of verkiest u een correctieprofiel waar je tot 20 mm schuinte kan wegwerken met een passende verfijnde stabilisator voor installatie aan de evenwijdige wand. U verkiest een minimalistisch u-profiel als wand/vloer installatie dan is dit natuurlijk ook mogelijk al heeft u hier minder speling om schuinte's weg te werken. Alle beslagdelen zijn in chroom glans uitvoering of mat chroom, zwart 

  • gehard met transparante permanente coating
  • minimalistisch profiel
  • glans chroom
Artikelnummer: MIG102.06.GD08LC/ZS 0 review(s) Schrijf een review
Breedte (strakke maatvoering) Breedte (strakke maatvoering): 900mm
Hoogte (strakke maatvoering) Hoogte (strakke maatvoering): 1.900mm
Glassoort - glaswand Maak een keuze
Patroon Maak een keuze
inloopdouches - beslag Maak een keuze
Optioneel:
glasblokjes - installatie toebehoor Maak een keuze
Installatie service (+ € 278,30) Meer informatie
Inmeet service (+ € 108,90) Meer informatie
Totaal Prijs € 112,35
Producteigenschappen Technische tekening Reviews
Producteigenschappen

1x wandprofiel 2050 mm 15x15x15, 1x vloerprofiel 15x15x15 mm. Aluminium glans chroom afwerking met kit (niet standaard meegeleverd), zonder eindkappen wij adviseren dit af te werken met kit - grijs.

De stabilisator is uit edelstaal glans chroom en heeft een max. buis lengte van 1300 mm en diameter 19mm, de max. afmeting te gebruiken is van de wand tot buiten glaswand 1300mm, deze is zelf in te korten naar wens met een pijpsnijder. . Het eindstuk van de stabilisator op het glas heeft een diameter 20mm en is 360° draaibaar. Voor 8 - 10 mm glas

Technische tekening

Reviews over inloopdouche 8mm LUXCLEAR PROTECT + SCHAAMLIJN - U-profielen/stabilisator D19mm

Helaas zijn er nog geen reviews Schrijf als eerste een review
Op maat gemaakt

Alle glasproducten die wij leveren, snijden we volledig voor u op maat. Zo bent u altijd verzekerd van perfect passend glas voor uw project.

Ruim assortiment

Van douchedeuren tot spatwanden en van spiegels tot balustrades, bij Meester In Glas vindt u diverse glassoorten met tal van toepassingen.

Bezorging en montage

Uw glas wordt bij u op locatie bezorgd. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze montageservice, voor een perfect resultaat.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com