inloopdouche 8mm

Categorie: Douchedeuren & schermen

Creëer meer ruimte gevoel door transparantie in je badkamer.

Een glazen douchewand is al makkelijk in onderhoud maar verkiest u voor een optimaal gemak dan hebben we voor u de Luxclear protect met een 10 jaar garantie op zijn permanente coating.  Deze coating is ontworpen om het glasoppervlakte te beschermen en het verouderingsproces drastisch te vertragen wanneer het in aanraking komt met water door te voorkomen dat het glas er witachtig gaat uitzien als gevolg van corrosie. Keuze uit verchillende wandbevestigingen, geleverd met een stevige klemprofiel voor wandinstallatie waar u de mogelijkheid heeft om zonder stabilisator te installeren of verkiest u een correctieprofiel waar je tot 20 mm schuinte kan wegwerken met een passende verfijnde stabilisator voor installatie aan de evenwijdige wand. U verkiest een minimalistisch u-profiel als wand/vloer installatie dan is dit natuurlijk ook mogelijk al heeft u hier minder speling om schuinte's weg te werken. Alle beslagdelen zijn in chroom glans uitvoering of mat chroom, zwart 

  • glassoort naar keuze
  • bevestiging naar keuze
  • glans chroom
Artikelnummer: MIG102.06.08 0 review(s) Schrijf een review
Breedte (strakke maatvoering) Breedte (strakke maatvoering): 900mm
Hoogte (strakke maatvoering) Hoogte (strakke maatvoering): 1.900mm
Glassoort - glaswand Maak een keuze
inloopdouches - beslag Maak een keuze
Installatie service (+ € 278,30) Meer informatie
Inmeet service (+ € 108,90) Meer informatie
Totaal Prijs € 112,35
Producteigenschappen Technische tekening Reviews
Producteigenschappen

Klemprofiel heeft een lengte van 2010 mm, hoogte 46 mm, dikte profiel is afhankelijk van gebruik glasdikte 8mm = 28mm bij 10 mm = 30mm breedte profiel. Het profiel is voorzien met 5 klemmen en 1 eindkap uit kunststof in glans chroom.

Correctieprofiel heeft een lengte van 2000 mm, schuine wanden wegwerken van ca. 20mm, hoogte 47,5mm +/- 10, dikte profiel is 32 mm glas staat niet in het hartlijn van het profiel. Profiel bestaat uit aluminium en is speciaal glans geëloxeerd.

De stabilisator is uit edelstaal glans chroom en heeft een max. buis lengte van 1000 mm en diameter 12,7mm, de max. afmeting te gebruiken is van de wand tot buiten glaswand 1033mm. Het eindstuk van de stabilisator aan de wand heeft een diameter van 20mm. Het eindstuk van de stabilisator op het glas heeft een diameter 20mm en is 360° draaibaar. Voor 8 mm glas.

Technische tekening

Reviews over inloopdouche 8mm

Helaas zijn er nog geen reviews Schrijf als eerste een review
Op maat gemaakt

Alle glasproducten die wij leveren, snijden we volledig voor u op maat. Zo bent u altijd verzekerd van perfect passend glas voor uw project.

Ruim assortiment

Van douchedeuren tot spatwanden en van spiegels tot balustrades, bij Meester In Glas vindt u diverse glassoorten met tal van toepassingen.

Bezorging en montage

Uw glas wordt bij u op locatie bezorgd. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze montageservice, voor een perfect resultaat.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com