facebook

Spiegellijm 290ml

Categorie: Glasbenodigdheden
Spiegellijm 290ml

Zwaluw Mirrorfix-MS is een hoogwaardige professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie speciaal voor het verlijmen van spiegels en spatwanden, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Gemakkelijk aan te brengen door de bijgeleverde V-naad tuit.

  • extreem hoge aanvangshechting
  • witte kleur
  • vrijwel reukloos
Artikelnummer: MIG911.001.MS 0 review(s) Schrijf een review
Totaal Prijs € 11,00
Producteigenschappen Extra informatie Reviews
Producteigenschappen

Zwaluw Mirrorfix-MS is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van spiegels op alle klassieke bouwondergronden. Voor het verlijmen van decoratieve en akoestische tegels. Geschikt voor ondergronden van hout, steen, beton, gips, tegels, staal, aluminium en goed schilderwerk. 

Technische tekening
Extra informatie

Verlijmen van spiegels of spatwanden.

Ondergronden dienen vlak, schoon en draagkrachtig te zijn. Goed ontvetten is de boodschap !

Gebruiksaanwijzing :

De lijm met de behulp van de bijgeleverde V-naad tuit in verticale rillen 'ventilerend' aanbrengen. Onderlinge afstand rillen 10 à 20cm. Daarna de spiegel aandrukken tot er minimaal 2 à 3mm afstand tussen spiegel en ondergrond blijft. Niet aanbrengen met dotten! 24 uur laten uitharden.

Reviews over Spiegellijm 290ml

Helaas zijn er nog geen reviews Schrijf als eerste een review
Op maat gemaakt Op maat gemaakt

Alle glasproducten die wij leveren, snijden we volledig voor u op maat. Zo bent u altijd verzekerd van perfect passend glas voor uw project.

Ruim assortiment Ruim assortiment

Van douchedeuren tot spatwanden en van spiegels tot balustrades, bij Meester In Glas vindt u diverse glassoorten met tal van toepassingen.

Bezorging en montage Bezorging en montage

Uw glas wordt bij u op locatie bezorgd. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze montageservice, voor een perfect resultaat.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com