Steel look deur met onderverdeling

Categorie: Glasdeuren & wanden

Deze moderne deur heeft de looks van de gekende staaldeuren.

Door het vervaardigen uit een kwalitatief aluminium materiaal en in een zwart structuur poedercoat geven wij u hetzelfde uiterlijk maar laagdrempel in gewicht als in prijs ! De pivotdeur is compleet voorzien met een set hydraulische boven en onderscharnier en profielen in RAL9005 structuur , wij leveren dit standaard inbegrepen met een U-greep van 200 mm RAL9005 mat (geen structuur). Als optie kan u kiezen voor een andere lengte.

  • Glassoort transparant of naar keuze
  • keuze in vakkenverdeling
  • greep 200 of 1000 mm
0 review(s) Schrijf een review
Breedte (strakke maatvoering) Breedte (strakke maatvoering): 750mm
Hoogte (strakke maatvoering) Hoogte (strakke maatvoering): 1.900mm
Steel look - glassoort Maak een keuze
steellook - lijn onderverdeling 1x horizontale lijn = 2 vakken (+ € 42,35 ) + € 42,35
Optioneel:
steellook - greep Maak een keuze
Totaal Prijs € 1.093,85
Reviews Specificaties
Technische tekening

Reviews over Steel look deur met onderverdeling

Helaas zijn er nog geen reviews Schrijf als eerste een review
Specificaties

Hydraulisch binnendeurscharnier met instelbare sluitsnelheid. Maximale openingshoek 120°. Indien er ruimte aanwezig is om het scharnier verder open te doen dan 120°, dient u een deurstop op 120° te monteren. Geschikt voor glasdikte 8-13,52 mm, maximum deurbreedte 1000mm vanaf draaipunt, maximaal draagvermogen per stuk 100 kg. Wordt als set geleverd. Maatvoering aluminium profielen 20*2mm. onderdraaispil is zink/grijs kleur. Afdekkappen scharnier en bovendraaispil Ral 9005 mat structuur poedercoat. tolerantie : gezien vanuit de loodlijn(en) zijn buigingen tot 3 mm toegestaan dit is inherent aan het product
 

 

Op maat gemaakt

Alle glasproducten die wij leveren, snijden we volledig voor u op maat. Zo bent u altijd verzekerd van perfect passend glas voor uw project.

Ruim assortiment

Van douchedeuren tot spatwanden en van spiegels tot balustrades, bij Meester In Glas vindt u diverse glassoorten met tal van toepassingen.

Bezorging en montage

Uw glas wordt bij u op locatie bezorgd. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze montageservice, voor een perfect resultaat.