Een glazen douchedeur maakt uw doucheruimte helemaal compleet. De moderne en tijdloze look van glas wint het altijd van een simpel douchegordijn of een kunststof douchedeur. Daarom kiezen mensen tegenwoordig sneller voor een glazen douchedeur op maat. Daarnaast worden glazen douchedeuren vervaardigd uit gehard veiligheidsglas, wat deze deuren extra veilig en stevig maakt. Bekijk hier het gevarieerd aanbod aan glazen douchedeuren:

Meer lichtinval dankzij glazen douchedeuren

Net zoals onze glazen binnendeuren, zorgen glazen douchedeuren voor meer natuurlijk lichtinval in uw badkamer. Hierdoor wordt het ruimtelijk effect in uw badkamer versterkt, waardoor de badkamer ruimer uitziet. Zelfs wanneer u verkiest voor wat meer privacy door een zandstraling strook aan te brengen of een satijnen glassoort, hoeft u niet in te boeten op het lichtinval. Niet alleen is het gebruik van glas praktisch, het is ook een esthetische meerwaarde voor uw badkamer!

Glazen douchedeur uit veiligheidsglas

Glas is duurzaam en veelzijdig. Het zorgt voor een exclusieve en luxueuze toets in uw doucheruimte. Daarnaast worden glazen douchedeuren van Meester in Glas vervaardigd van gehard veiligheidsglas, waardoor ze tot 5 keer sterker zijn dan float glas. Wanneer u zich toch stoten tegen de glazen douchedeur of glazen douchewand, zal deze niet zomaar breken. Als de douchedeur om een of andere reden toch onverhoopt zou breken, dan breekt het glas in zeer kleine en ongevaarlijke stukjes waar u zich niet aan kan verwonden.

Glazen douchedeur met antikalk coating

Glazen douchedeuren en douchewanden komen dagelijks in aanraking met water. Dit zorgt voor een gestage aantasting van het glasoppervlak, waardoor het witachtig en dof zal uitzien. Niet-gecoate glazen deuren of wanden zullen dus minder lang beschermd blijven tegen corrosie. Dankzij de permanente corrosiewerende coating van Luxclear Protect, worden glazen douchedeuren beschermd tegen corrosie. Bovendien geldt er ook een fabrieksgarantie van 10 jaar op Luxclear Protect coating.

Glazen douchedeur op maat

Bij Meester in Glas worden alle douchedeuren op maat gemaakt. Hierbij geniet u van de volledige vrijheid om zelf te bepalen in welke uitvoering en maat u de glazen douchedeur wilt bestellen. Een maatwerk deur dient natuurlijk de juiste maat te hebben, en zal uiteindelijk ook op de correcte manier ingebouwd moeten worden. De inbouw van op maat gemaakte glazen douchedeuren kan een complexe klus zijn. Wilt u gegarandeerd zijn van het beste resultaat? Maak dan gebruik van onze inmeet- en/of montageservice. Zou u graag advies willen welke glazen douchedeur het beste bij uw interieur past? Neem dan contact met ons op; één van onze experts helpt u graag verder.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com