Glazen opdekdeur online bestellen?

Heeft u een droomwoning op het oog of wilt u uw huidige woning opknappen en bent u op zoek naar dé perfecte opdekdeur? Dan bent u bij Meester in Glas aan het juiste adres.

Elk huis heeft binnen- en buitendeuren die er voor zorgen dat het huis of de ruimte wordt afgesloten en dat de ruimtes aangenaam warm blijven. Naast dat deuren enorm functioneel zijn, biedt een deur ook de nodige uitstraling; het oog wil immers ook wat. Zo kan een glazen opdekdeur de ruimte er bijvoorbeeld een stuk mooier uit laten zien.

Met ons breed assortiment, diverse uitvoeringen en op maat gemaakte opdekdeuren van glas garanderen wij dat onze deuren uw ruimte optimaal verfraaien.

Wat is een opdekdeur?

Als het tijd is om een nieuwe deur te kopen, dan zult u een keuze maken tussen twee verschillende uitvoeringen. Aanslagdeuren kunnen geleverd worden als stompe deuren en opdekdeuren. De manier van ophangen maakt het verschil tussen de uitvoeringen. Een stompe deur wordt door middel van scharnieren opgehangen en valt in zijn geheel weg in het kozijn. Een opdekdeur wordt met speciale 'paurnelle scharnieren' opgehangen en valt gedeeltelijk op het kozijn.

De juiste variant voor uw interieur

Binnendeuren kunnen in alle vertrekken geplaatst worden. Het is echter belangrijk dat de deur géén afbreuk doet aan het interieur, maar juist het interieur versterkt. Wij hebben daarom voor elk vertrek en interieur dé perfect uitvoering. Heeft u al ooit aan een opdekdeur met glas gedacht? Een glazen opdekdeur biedt het interieur een moderne en luxueuze look. Daarbij geeft u het (dag)licht vrij spel, waardoor het vertrek beter natuurlijk verlicht wordt.

Opdekdeur met glas: diverse uitvoeringen

Bij het samenstellen van een opdekdeur met glas heeft u diverse opties, zoals mat glas of juist blank en helder glas. Ook hier geldt dat de afwerking een versterking van het interieur dient te bieden en dat de deur als echte eye-catcher fungeert. U bent bij ons compleet vrij in de keuze die u maakt.

Online kopen

Wilt u de juiste glazen opdekdeur kopen? Bestel dan gemakkelijk bij Meester in Glas de deur van uw keuze. U hoeft hierbij alleen maar uw wensen met betrekking tot de glasafwerking en de maat van de opdekdeur door te geven. Heeft u nog vragen of wilt u hulp bij het kopen van uw opdekdeur met glas? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!