facebook

Een op maat gemaakte deur die volledig afgestemd is op uw smaak en passend in uw interieur, dát is waar Meester in Glas met recht 'meester' in mag worden genoemd. Zo kunt u kiezen voor een kleurloze heldere uitvoering, maar het is ook mogelijk te kiezen voor een glazen opdekdeur die is voorzien van een stijlvolle kleurtint zoals zwart, grijs, satijn/melkglas of brons. Kwaliteitsbeslag van DormaKaba in aluminium, RVS-look of mat zwarte poedercoating zorgen voor nog eens een extra kwaliteitsinjectie van onze deuren. Bekijk hier het uitgebreid aanbod aan glazen opdekdeuren:

Glazen opdekdeur in uw interieur

Heeft u een droomwoning op het oog of wilt u uw huidige woning opknappen en bent u op zoek naar dé perfecte opdekdeur? Dan bent u bij Meester in Glas aan het juiste adres. Elk huis heeft binnen- en buitendeuren die er voor zorgen dat het huis of de ruimte wordt afgesloten en dat de ruimtes aangenaam warm blijven. Naast dat deuren enorm functioneel zijn, biedt een deur ook de nodige uitstraling; het oog wil immers ook wat. Zo kan een glazen opdekdeur de ruimte er bijvoorbeeld een stuk mooier uit laten zien. Dankzij het breed assortiment, diverse uitvoeringen en op maat gemaakte opdekdeuren uit glas, garandeert Meester in Glas een optimale facelift van uw ruimte.

 

Verschil tussen opdekdeur en stompe deur

Als het tijd is om een nieuwe draaideur te kopen, dan zal u een keuze maken tussen twee verschillende uitvoeringen. Aanslagdeuren of draaideuren kunnen geleverd worden als stompe deur of opdekdeur. De manier van ophangen maakt het verschil tussen de uitvoeringen. Een stompe deur wordt door middel van scharnieren ingehangen en valt in zijn geheel weg in het kozijn. Een opdekdeur wordt met speciale 'Paumelle scharnieren' opgehangen en valt gedeeltelijk op het kozijn.

 

De juiste variant van glazen opdekdeur

Binnendeuren kunnen in alle vertrekken geplaatst worden. Elke binnendeur kan bovendien vervangen worden door een glazen binnendeur. Het is echter belangrijk dat de glazen deur géén afbreuk doet aan het interieur, maar juist het interieur versterkt. Wij hebben daarom voor elk vertrek en interieur dé perfect uitvoering. Heeft u al ooit aan een opdekdeur uit glas gedacht? Een glazen opdekdeur biedt het interieur een moderne en luxueuze look. Daarbij geeft u het (dag)licht vrij spel, waardoor het vertrek beter natuurlijk verlicht wordt. Niet veel ruimte om een draaideur te plaatsen? Overweeg dan een glazen schuifdeur!

Glazen opdekdeur op maat

Bij het samenstellen van een glazen opdekdeur heeft u diverse opties, zoals mat glas of juist helder glas. Ook hier geldt dat de afwerking een versterking van het interieur dient te bieden en dat de deur als echte eye-catcher fungeert. Wilt u de juiste glazen opdekdeur kopen? Bestel dan gemakkelijk de deur van uw keuze bij Meester in Glas. U hoeft alleen maar uw wensen qua glasafwerking en de maat van het deurkozijn door te geven.

Heeft u nog vragen of wilt u hulp bij het kopen van een glazen opdekdeur? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com