Er zijn 8 overeenkomende producten gevonden

Stompe deur met glas in uw interieur

De deur is een erg belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw woning. De juiste deur kan als echte eye-catcher dienen. Het is daarom belangrijk dat u de juiste keuze maakt in het soort deur. Zo is de stompe deur een soort die vaak wordt gekozen in het interieur. Maar wist u dat u ook een stompe deur met glas kunt kiezen, voor een extra luxe en lichte uitstraling? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een stompe deur met glas.

Verschil tussen stompe en opdekdeuren

In de deurenmarkt zijn voornamelijk twee verschillende soorten aanslagdeuren verkrijgbaar, namelijk stompe deuren en opdekdeuren. Het verschil tussen de twee soorten deuren zit hem in de manier hoe de deur opgehangen wordt. Een stompe deur valt in zijn geheel volledig in het kozijn weg en wordt door middel van scharnieren opgehangen in het kozijn. Een glazen opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn en wordt met speciale paurnelle scharnieren afgehangen.

Een moderne en luxe uitstraling

Doordat de stompe deur in zijn geheel in het kozijn valt, biedt een stompe deur enkele voordelen. Een belangrijk voordeel is dat stompe deuren minder inbraakgevoelig zijn. Daarom zijn de meeste buitendeuren stompe deuren. Daarbij biedt een stompe deur een modernere en strakkere uitstraling, aangezien de deur in het kozijn valt. Een stompe deur met glas is ideaal als u op luxueuze en moderne wijze het (dag)licht vrij spel wilt bieden.

Stompe deur met glas op maat

Om uw stompe deur compleet te maken kunt u kiezen om uw stompe deur af te werken met glas. Met de juiste afwerking wordt uw stompe deur één geheel en dé eye-catcher in uw woning. Het is hierbij belangrijk dat de glazen afwerking compleet bij uw interieur past. Gelukkig kunnen wij, met ons uitgebreid assortiment, u daarbij helpen. Elk interieur is uniek, wij werken daarom niet met standaard maten. Wij maken uw glazen stompe deur op maat. Het assortiment van Meester in Glas biedt voor elk interieur de juiste uitkomst. Zo hebben wij verschillende glassoorten in verschillende uitvoeringen. In de webshop van Meester In Glas kunt u gemakkelijk de glassoort en de uitvoering kiezen. U hoeft hierbij alleen maar uw wensen qua glasafwerking en de maat van de deur door te geven.

Heeft u nog vragen of wilt u hulp bij het kopen van uw stompe deur met glas? Schroom dan niet, neem contact met ons op, wij helpen u graag op weg!