Er zijn geen producten gevonden.

Vloerveerdeuren van glas

Deuren zijn een belangrijk, en eigenlijk essentieel, onderdeel van het huis. Een deur moet functioneel, maar ook zeker een esthetische bijdrage leveren aan het interieur. Bij de juiste keuze kan de deur als ware blikvanger fungeren in uw huis. Een pivoterende deur met vloerveer is een mooi voorbeeld van een stijlvolle eyecatcher. Het unieke design en het prettige gebruiksgemak maken dat u met een vloerveer glazen deur een mooi object in huis haalt.

Wat is een vloerveerdeur?

Er zijn meerdere soorten deuren te onderscheiden, waaronder scharnierdeuren en vloerveerdeuren. Een scharnierdeur is de 'gewone' deur die één kant uit scharniert. Een vloerveerdeur, ook wel bekend onder de naam pivoterende deur en taatsdeur, is een deur die op een as in de vloer roteert. De vloerveer van pivoterende deur kan zowel onder als boven geplaatst worden en kan nagenoeg onzichtbaar gemaakt worden. Een vloerveerdeur kan beide kanten geopend worden en stopt op 90 graden, zodat het geen draaideur wordt. Dit maakt het in- en uit lopen van de ruimte zeer makkelijk.

Glas in uw interieur

Een glazen deur is in vrijwel élk interieur een stijlvolle toevoeging. Zo bieden glazen deuren in zowel het moderne als het klassieke design dé juiste oplossing. Door een glazen deur te gebruiken biedt u het zonlicht meer vrijheid en het gehele vertrek meer ruimte. In het assortiment van Meester in Glas bieden wij diverse vloerveer glazen deuren aan, maar ook een groot aantal andere deuren van glas.

Glazen deur met vloerveer

Bekijk het assortiment van onze glazen pivoterende deuren en kies de variant die u meeste aanspreekt. Bent u benieuwd naar de glazen deur vloerveer prijs? Vul de configurator in en u krijgt meteen een prijs te zien. Tevens kunt u kiezen voor het opmeten en monteren van uw nieuwe deur, zodat u er helemaal geen omkijken meer naar heeft. Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!