facebook

Wanneer u graag een grote open ruimte wenst te scheiden van een aaneengesloten ruimte, worden er vrijwel altijd dubbele deuren toegepast. Bekijk hier het uitgebreid aanbod aan betaalbare dubbele schuifdeuren op maat:

Meer lichtinval dankzij dubbele schuifdeuren

Net zoals de enkele glazen schuifdeuren, is het gebruik van dubbele glazen schuifdeuren al tijden enorm populair. Dit type van schuifdeuren worden ook wel vaker ensuite deuren genoemd. Dankzij het toepassen van glas in de gehele deuropening, bieden dubbele glazen schuifdeuren een ruimtelijk gevoel en creëren ze veel meer natuurlijke lichtinval. Zelfs wanneer u een tikkeltje meer privacy door mat glas verkiest, hoeft u niet in te boeten op lichtinval.

Industriële dubbele schuifdeuren

De industriële look kan ook doorgetrokken worden naar dubbele deuren. Meester in Glas biedt geen echte stalen deuren aan, maar glazen deuren met aluminium. Hierdoor hebben ze wel dezelfde stoere uitstraling als een stalen deur, maar zijn ze behoorlijk lichter en voordeliger geprijsd. Met andere woorden, een uitstekend alternatief voor stalen deuren. Meer info? Bekijk dan onze rubriek steel look schuifdeuren.

Dubbele schuifdeur online bestellen

Dubbele schuifdeuren zorgen hoe dan ook voor een absolute luxueuze uitstraling en veel meer natuurlijke lichtinval. Het grote aanbod van Meester in Glas bevat tal van glassoorten en railsystemen zodat u uw interieur van uw dromen kunt samenstellen. Vervolgens plaats je jouw bestelling via onze webshop. Vind je nog steeds geen ideale oplossing? Bekijk dan eens ons geheel assortiment aan glazen binnendeuren of maak uw wensen kenbaar door contact op te nemen met ons.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com

SEPTEMBER ACTIEMAAND

Profiteer de hele maand september van onze kortingen op glazen douchewanden!

Bekijk het aanbod