facebook

Beste klant,
Vanaf maandag 22/07 tem. zondag 11/08 zal er geen productie of montage plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode, zullen pas behandeld worden vanaf 12/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

Dubbele pendeldeuren zijn een uitstekende oplossing voor het scheiden van ruimtes. Dankzij haar esthetische en  praktische functie, is een dubbele pendeldeur een vaak gekozen deurtype. Bekijk hier het uitgebreid aanbod aan dubbele pendeldeuren op maat:

Verschil dubbele pendeldeur en taatsdeur

Een dubbele pendeldeur is zeer praktisch en levert een prachtige esthetische bijdrage aan het interieur. Daar waar dubbele taatsdeuren aan de vloer bevestigd worden, kan dit echter een probleem vormen wanneer er essentiële leidingen in de vloer lopen. Een dubbele pendeldeur daarentegen biedt hiervoor dé perfecte oplossing dankzij hun eenvoudige montage aan de wand.

Kwalitatieve dubbele pendeldeur

Een dubbele pendeldeur wordt dus net zoals een enkele pendeldeur bevestigd met kwalitatieve hydraulische wandscharnieren. Dankzij het gebruik van deze scharnieren, kan een dubbele pendeldeur naar 2 richtingen openen én in een ruststand van 90° gezet worden. Daarnaast hebben ze een instelbare stophoek en sluitsnelheid, wat de in- en uitloop van drukbezochte ruimtes zoals een kantoor of hal zeer makkelijk maakt. Dankzij die precieze afstelling van de scharnieren, kunnen beide deurpanelen van een dubbele pendeldeur ook synchroon sluiten zonder op termijn af te zakken.

Dubbele glazen pendeldeur met helder glas en RVS scharnieren

Dubbele pendeldeur bestellen

Dubbele pendeldeuren zorgen hoe dan ook voor een absolute luxueuze uitstraling en veel meer natuurlijk lichtinval. Het is niet voor niets dat dit type deuren vaak toegepast wordt in kantoorwanden of als haldeur. Stel uw dubbele pendeldeur samen een het glassoort naar keuze, in combinatie met diverse uitvoeringen van pendeldeurscharnieren of deurgrepen. Vervolgens plaatst u uw bestelling via onze webshop. Combineer uw kantoorruimte met glazen wandbekleding voor de ultieme moderne toets! Maak uw wensen kenbaar door contact op te nemen met ons.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com