Vanaf maandag 20/07 tem. zondag 09/08 zal er geen productie plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode kunnen pas behandeld worden vanaf 10/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

Wanneer er te weinig of net te veel plaats is om een draaideur te plaatsen, kunnen glazen schuifdeuren een oplossing bieden! Kies voor een echte blikvanger in huis door een glazen loftdeur met een vintage stalen schuifdeurrail te gebruiken. Daarnaast worden glazen loftdeuren vervaardigd uit gehard veiligheidsglas, wat deze deuren extra veilig en stevig maakt. Bekijk hier het gevarieerd aanbod aan glazen loftdeuren:

Industriële look dankzij glazen loftdeuren

Loftdeuren of barndoors worden voornamelijk vervaardigd uit hout. Een loftdeur uit glas zorgt net zoals een glazen schuifdeur voor veel meer natuurlijke lichtinval. Dankzij het vintage schuifsysteem uit staal, bieden glazen loftdeuren een iets subtielere oplossing voor uw interieur dan houten loftdeuren. Hierdoor kan een glazen loftdeur zowel toegepast worden in een landelijk als modern interieur. 

Stalen loftdeuren uit glas

De industriële look met een moderne en robuuste uitstraling, is een van de huidige interieurtrends. Meester in Glas biedt geen echte stalen schuifdeuren aan, maar glazen schuifdeuren met aluminium. Hierdoor hebben deze industriële glazen loftdeuren wel dezelfde stoere uitstraling als een stalen deur, maar zijn ze behoorlijk lichter en voordeliger geprijsd. Meer info? Bekijk dan onze rubriek steel look schuifdeuren.

Glazen loftdeur online bestellen

Glazen loftdeuren dienen hoe dan ook als een blikvanger in uw interieur en zorgen voor meer natuurlijke lichtinval. Het grote aanbod van Meester in Glas bevat tal van glassoorten en railsystemen zodat je jouw ideale loftdeur uit glas online kunt samenstellen. Vervolgens plaats je jouw bestelling via onze webshop. Vind je nog steeds geen ideale oplossing? Maak dan jouw wensen kenbaar door contact op te nemen met ons, en wij zoeken de optimale oplossing.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com