facebook

Beste klant,
Vanaf maandag 22/07 tem. zondag 11/08 zal er geen productie of montage plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode, zullen pas behandeld worden vanaf 12/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

Kies een échte blikvanger in huis door een glazen loftdeur met een vintage stalen schuifdeurrail toe te passen. Daarnaast worden glazen loftdeuren vervaardigd uit gehard veiligheidsglas, wat deze deuren extra veilig en stevig maakt. Bekijk hier het gevarieerd aanbod aan glazen loftdeuren:

Wat is een glazen loftdeur?

Het gebruik van loftdeuren is al tijden enorm populair. Een glazen loftdeur wordt net zoals een glazen schuifdeur opgehangen aan de hand van een schuifdeurrail. Het grote verschil is dat een glazen loftdeur bewogen wordt via 2 wielen bovenaan de deur. Het railsysteem van een glazen loftdeur wordt altijd voorzien in RAL 9005 poedercoating in mat zwart structuur, waardoor de rail bestand is tegen het slijten door het frequent bedienen van de deur. Deze zichtbare wielgeleiders zorgen voor een authentieke of retro uitstraling, die een landelijk interieur zeker kan versterken. Dankzij zijn eenvoudige montage, zijn er talloze mogelijkheden waarbij een glazen loftdeur tot zijn recht komt!

Meer lichtinval met een glazen loftdeur

Loftdeuren of barndoors werden vroeger voornamelijk vervaardigd uit hout. Een loftdeur uit glas daarentegen, zorgt net zoals een glazen schuifdeur voor veel meer natuurlijke lichtinval. Zelfs wanneer je kiest voor een tikkeltje meer privacy door mat glas, hoef je niet in te boeten in lichtinval.  Dankzij het vintage schuifsysteem van staal, bieden een glazen loftdeur een iets subtielere oplossing voor uw interieur dan een houten loftdeur. Hierdoor kan een glazen loftdeur zowel toegepast worden in een landelijk als modern interieur.

Industriële glazen loftdeur

De industriële look met een moderne en robuuste uitstraling, is een zeer populaire interieurtrend. Zo bieden wij ook glazen loftdeuren in steel look aan, een alternatief voor de zware stalen variant. Dankzij het gebruik van aluminium profielen is een glazen loftdeur in steel look niet alleen voordeliger in prijs, maar ook in onderhoud en gebruiksgemak. Stel een steel look loftdeur samen met een vakverdeling naar keuze in onze handige productconfigurator! Ga voor de ultieme industriële look met grijs getint glas (rookglas) of donkergrijs glas in combinatie met een korte of lange deurgreep in U-vorm.

Glazen loftdeur met zandstraal lijnen en railsysteem in RVS   Steel look loftdeur in helder glas met 6 gelijke vakken en T-greep in mat zwart

Glazen loftdeur online bestellen

Een glazen loftdeur doet hoe dan ook dienst als blikvanger in uw interieur en zorgt voor meer natuurlijk lichtinval. Dankzij ons uitgebreid aanbod van glassoorten en steel look verdelingen, kan u altijd een deur naar wens samenstellen en bestellen via onze webshop. Vind je nog steeds geen ideale oplossing? Maak dan jouw wensen kenbaar door contact op te nemen met ons, en wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com