De industriële look met een moderne en robuuste uitstraling is een van de huidige interieurtrends. Steel look schuifdeuren passen daar perfect in! Deze worden vervaardigd uit aluminium met een zwarte structuur poedercoating. Dankzij het schuifdeursysteem is het mogelijk om de schuifdeuren te monteren aan zowel wanden als plafonds. Steel look deuren hebben wél dezelfde stoere uitstraling als een stalen deur, maar zijn behoorlijk lichter en voordeliger geprijsd. Bekijk hier het gevarieerd aanbod aan steel look schuifdeuren uit aluminium:

De uitstraling van een stalen deur

Een absolute interieurtrend die hedendaags gezien wordt, is een deur van staal of staal look-a-like. Er is veel vraag naar deze elegante en minimalistische blikvangers. Het tijdloze karakter is vaak één van de factoren waarom stalen deuren en steel look deuren vaak terug te vinden zijn in het interieur. Deze deuren komen namelijk in elke interieurstijl volledig tot hun recht. Meester in Glas biedt echter geen "stalen deuren", maar wel steel look deuren, vervaardigd uit aluminium met een zwarte poedercoating. Het aluminium in de steel look deuren is een enorm licht, sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal, ÉN heeft de robuuste en industriële uitstraling van staal. Steel look binnendeuren worden gecombineerd met glas, waardoor ze zowel in een moderne als een klassieke interieur passen. Wanneer u op zoek bent naar stalen deuren met glas, dan zijn onze steel look deuren dus zeer geschikt. Wilt u meer weten over steel look deuren? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een advies op maat.

Aluminium schuifdeursysteem

Steel look schuifdeuren worden door Meester in Glas standaard geleverd met een aluminium rail met zwarte poedercoating. Deze rail heeft tal van functies zoals een zelfsluitend en geïntegreerd vergrendelingsmechanisme. Steel look schuifdeuren kunnen aangeleverd worden voor wandmontage en plafondmontage. Optioneel kan er ook gekozen worden voor een soft-closing systeem, wat ervoor zorgt dat het deurpaneel zachtjes naar zijn eindpositie geleid wordt.

Vintage loftdeuren

Maak van jouw deur een authentieke schuifdoor met een barndoor schuifsysteem! Net zoals steel look schuifdeuren, worden vintage loftdeuren of barndeuren uit glas geleverd met een aluminium rail met zwarte poedercoating. Dankzij het gebruik van glas, krijgt het stalen schuifdeurbeslag een moderne uitstraling met een authentieke toets. Vintage loftdeuren kunnen door Meester in Glas echter enkel aangeleverd worden voor wandmontage.

Stalen schuifdeuren aan scherpe prijzen

Bent u op zoek naar een adres waar u kwalitatieve en op maat gemaakte steel look schuifdeuren kunt kopen? Zoek niet verder. In de webshop van Meester in Glas kunt u gemakkelijk een op maat gemaakte stalen schuifdeur bestellen. U hoeft hierbij alleen maar uw wensen met betrekking tot glassoort, deurgreep en de juiste maatvoering door te geven. De glazen schuifdeur wordt vervolgens bij u op locatie thuis bezorgd. Ook voor andere glazen interieurproducten kunt u bij ons terecht, wij heten immers niet voor niets: Meester in Glas.

Om u in alle service te kunnen voorzien, hebben wij ook een meet- en montageservice die u kunt afnemen wanneer u kiest voor een glazen aanslagdeur van Meester in Glas.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com