facebook

Preventieschermen, of ook wel coronaschermen genoemd, zorgen voor veilig contact tussen u en uw medewerkers of klanten in uw winkel, kantoor, praktijk, (afhaal)restaurant of onthaal. Dankzij het gebruik van een preventiescherm voorkomt u dat er besmetting met het coronavirus of andere virussen kan plaatsvinden. De coronaschermen van Meester in Glas kunnen klembaar gemonteerd of vrijstaand geplaatst worden. Bekijk hier het aanbod aan preventieschermen uit glas:

Preventiescherm tegen virusverspreiding

Preventieschermen of coronaschermen of kuchschermen uit glas bieden een langdurige oplossing aan in tegenstelling tot plexiglas preventieschermen. Door een glazen scheidingswand worden mensen beter gescheiden waardoor de verspreiding van ziektes door bijvoorbeeld het coronavirus, voorkomen kan worden.

Coronascherm in uw winkel of bedrijfspand

Het is niet altijd mogelijk om voldoende afstand te houden tussen elkaar, zeker bij de kassa in winkels, afhaalbalies of receptiebalies. Dankzij een preventiescherm kan u op een veilige manier met elkaar communiceren. Dergelijke preventieschermen of coronaschermen kunnen ook toegepast worden in kantoren en andere bedrijfspanden.

Verschil tussen preventiescherm uit glas of plexiglas

Zoals hierboven reeds aangehaald, bieden preventieschermen uit glas een oplossing aan op lange termijn. Een groot voordeel van het gebruik van echt glas is de hardheid. Hierdoor zijn glazen coronaschermen veel krasbestendiger en gemakkelijker in onderhoud dan plexiglas schermen. Daarnaast worden preventieschermen vervaardigd uit gehard veiligheidsglas, waardoor deze ook veel stootvaster zijn.

Bestel kuchschermen online via Meester in Glas

Via onze webshop bestelt u snel en voordelig een stevige preventiescherm uit glas. Optioneel kan er een uitsparing als doorgeefluik voorzien worden, alsook de keuze in glasdikte. Gebruik de configurator of neem gemakkelijk contact met ons op als u meer wilt weten over preventieschermen uit glas.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com