facebook

Veelgestelde vragen - FAQ

Op onze website vindt u informatie over diverse glasproducten en glassoorten. Heeft u een vraag die hieronder niet wordt beantwoord, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe bereken ik de glasmaat?

Om glas met de juiste afmeting te bestellen is het van belang om de precieze glasmaat te bepalen. Gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen over te maken! Van de door u opgegeven strakke maatvoering, trekken wij standaard enkele millimeters af in de hoogte en breedte, om er voor te zorgen dat de deur netjes past. Bij glazen schuifdeuren tellen we weer enkele millimeters erbij om ervoor te zorgen dat de glasplaat de deuropening netjes bedekt. 

Wat is de strakke maat?

De strakke maat is niet meer dan de exacte breedte en hoogte van de (deur)opening. Wanneer u de strakke maat opgeeft in onze productconfigurator, gaat u best uit van de kleinste maat. Hierdoor bent u zeker dat de deur altijd netjes past in de deuropening. 

Wat houdt de "Inmeetservice" in?

Wanneer u niet zeker bent van de maatvoering, kan u altijd gebruik maken van onze inmeetservice. Dit geeft voor u de garantie dat het glasproduct 100% past. Onze glasspecialist komt dan ter plaatse om de maat op te nemen. Kiest u voor onze Installatieservice, dan is hier de inmeetservice bij inbegrepen.

Wat houdt de "Installatieservice" in?

U kan er ook voor kiezen om de montage te laten gebeuren door onze ervaren en opgeleide monteurs. Deze service geeft meer zekerheid op een passend glasproduct en minder zorgen voor u. Nadat onze glasspecialist de maatvoering bij u ter plaatse heeft opgenomen, gaat de order in productie. Zodra de goederen klaar zijn, zal er met u een afspraak worden gemaakt om de installatie te voorzien. Wanneer u kiest voor onze installatie service, wordt de bestelling opgedeeld in meerdere facturen. Dit betekent een aanbetaling van 30%, bij productie 50% en 20% bij uitlevering.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Nadat wij een bestelling ontvangen, sturen wij een factuur op. Deze dient meteen betaald te worden, indien u geen gebruik maakt van onze installatieserive. Wanneer u wél gebruik wilt maken van onze installatieservice, wordt de betaling opgedeeld in meerdere deelfacturen, een aanbetaling van 30%, bij productie 50% en 20% bij uitlevering.

Wat is de gemiddelde levertermijn?

De levertermijn van een glasproduct op maat bij Meester in Glas verschilt van product tot product. Vanzelfsprekend zal een maatwerk deur met meerdere bewerkingen aan het glas ietsje langer op zich laten wachten. De gemiddelde levertermijn bedraagt 3 tot 4 weken zonder montage, en 5 tot 6 weken mét montage door Meester in Glas. 

Kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?

Meer info hierover kan je vinden op onderstaande pagina over Annuleren en retourneren.

Waar kan ik terecht voor service na verkoop?

Heeft u na aankoop of plaatsing door onze gespecialiseerde monteurs nog vragen of zit u met een defect glasproduct? De adviseurs van Meester in Glas zijn altijd bereikbaar via ons contactformulier, e-mailadres (info@meesteringlas.com) of telefoonnummer (+32 (0)89 820353).

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com