facebook

Wanneer er beperkte ruimte in uw badkamer beschikbaar is, kan er vaak geen draaideur geplaatst worden als douchedeur. Gelukkig bieden glazen schuifdeuren hier een oplossing voor! Daarnaast worden glazen douche schuifdeuren vervaardigd uit gehard veiligheidsglas, wat deze deuren extra veilig en stevig maakt. Bekijk hier het uitgebreid aanbod aan schuifdeuren voor de douche:

Glazen schuifdeur in de badkamer

Een glazen schuifdeur in uw douche zorgt voor een ruimtelijk gevoel in een relatief klein vertrek. Een schuifdeur is erg praktisch, aangezien er veel ruimte wordt bespaard. De welbekende draaideur opent veelal naar buiten, en daarvoor heeft u ruimte nodig. Dat is dan ook de reden dat er veelvuldig wordt gekozen voor een douche schuifdeur. Uiteraard biedt het gebruik van een glazen douche schuifdeur ook stijlvoordelen: glas is een trendy materiaal, en daarnaast ook nog eens zeer tijdloos. Ga voor de ultieme luxueuze uitstraling wanneer u gebruik maakt van glazen wandbekleding in uw doucheruimte.

Verschillende uitvoeringen van douche schuifdeuren

Glazen schuifdeuren in de douche kunnen in verschillende maten, uitvoeringen en glassoorten worden geleverd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor heldere of getinte glassoort voor ultieme transparantie. Wenst u echter wat meer privacy, dan is een (gedeeltelijk) gezandstraalde of matte douche schuifdeur bijzonder geschikt voor een beperkte inkijk van buitenaf. Daarnaast kan u kiezen tussen het standaard model in aluminium, chroom of mat zwarte uitvoering, of de premium uitvoering met soft-closing in chroom of mat zwarte uitvoering.

Glazen douche schuifdeur met antikalk coating

Glazen douchedeuren en douchewanden komen dagelijks in aanraking met water. Dit zorgt voor een gestage aantasting van het glasoppervlak, waardoor het witachtig en dof zal uitzien. Niet-gecoate glazen deuren of wanden zullen dus minder lang beschermd blijven tegen corrosie. Dankzij de permanente corrosiewerende coating van Luxclear Protect, worden glazen douchedeuren beschermd tegen corrosie. Bovendien geldt er ook een fabrieksgarantie van 10 jaar op Luxclear Protect coating.

Douche schuifdeur op maat

Bij Meester in Glas worden alle douchedeuren op maat gemaakt. Hierbij geniet u van de volledige vrijheid om zelf te bepalen in welke uitvoering en maat u de glazen douche schuifdeur wilt bestellen. Op die manier geniet u van de hoogste kwaliteit én van de zekerheid dat de deur compleet in uw douche en interieur past. Meester in Glas levert de hoogst mogelijke kwaliteit douche schuifdeuren welke u gemakkelijk in onze webshop kunt bestellen. Maak ook gebruik van onze inmeet en/of montageservice! Onze monteurs plaatsen dagelijks glazen deuren en weten precies waar zij rekening mee moeten houden. Op die manier wordt u volledig ontzorgd door Meester in Glas!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com