facebook

In oudere huizen is de ruimte in de badkamer vaak gering en kan er vaak geen draaideur geplaatst worden als douchedeur. Gelukkig bieden glazen douche schuifdeuren hier een oplossing voor! Daarnaast worden onze deuren vervaardigd uit gehard veiligheidsglas, wat deze extra veilig en stevig maakt. Bekijk hier het uitgebreid aanbod aan schuifdeuren voor de douche!

Schuifdeur voor de douche

Een glazen schuifdeur in uw douche zorgt voor een ruimtelijk gevoel in een relatief klein vertrek. Een schuifdeur is erg praktisch, aangezien er veel ruimte wordt bespaard. Een aanslagdeur of draaideur opent naar buiten, en voor grotere deuren heeft u namelijk meer ruimte voor uitzwaai nodig. Dat is dan ook de reden dat er veelvuldig wordt gekozen voor een douche schuifdeur. Uiteraard biedt het gebruik van een glazen douche schuifdeur ook stijlvoordelen: glas is een trendy materiaal, en daarnaast ook nog eens zeer tijdloos. Ga voor de ultieme luxueuze uitstraling wanneer u gebruik maakt van glazen wandbekleding in uw douche.

Douche schuifdeur van glas

Een glazen douche schuifdeur kan in verschillende maten, uitvoeringen en glassoorten worden geleverd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor heldere of getinte glassoort voor volledige transparantie. Wenst u echter wat meer privacy, dan is een (gedeeltelijk) gezandstraalde of matte douche schuifdeur bijzonder geschikt voor een beperkte inkijk van buitenaf. Daarnaast kan u kiezen tussen het standaard model in chroom of een RAL-kleur poedercoating zoals mat zwart of wit.

Glazen douche schuifdeur met zijpaneel in chroom afwerking met verticale greep   Glazen douche schuifdeur met zijpaneel in mat zwarte afwerking met vingergat

Glazen douche schuifdeur met antikalk coating

Glazen douchedeuren en douchewanden komen dagelijks in aanraking met water. Dit zorgt voor een gestage aantasting van het glasoppervlak, waardoor het witachtig en dof zal uitzien. Niet-gecoate glazen deuren of wanden zullen dus minder lang beschermd blijven tegen corrosie. Dankzij de permanente corrosiewerende coating van Luxclear Protect, worden glazen douchedeuren beschermd tegen corrosie. Bovendien geldt er ook een fabrieksgarantie van 10 jaar op Luxclear Protect coating. Dit maakt het uitermate praktisch als toepassing voor een douchecabine.

Douche schuifdeur op maat

Bij Meester in Glas worden uw douche schuifdeur volledig op maat gemaakt. Hierbij geniet u van de volledige vrijheid om zelf te bepalen in welke uitvoering en maat uw glazen douche schuifdeur geproduceerd wordt. Op die manier geniet u van de hoogste kwaliteit én van de zekerheid dat de deur compleet in uw douche en interieur past.

Niet helemaal zeker van de maat of plaatsing als doe-het-zelver? Maak dan gebruik van onze inmeet en/of montageservice! Onze monteurs plaatsen dagelijks glazen deuren en weten precies waar zij rekening mee moeten houden. Op die manier wordt u volledig ontzorgd door Meester in Glas!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com