facebook
Blog menu

3 redenen om te kiezen voor een glazen douchedeur

Geplaatst op: 17-01-2022 | Geschreven door: 3 redenen om te kiezen voor een glazen douchedeur

De moderne en tijdloze look van glas wint het altijd van een douchegordijn of een kunststof douchedeur. Glazen douchedeuren hebben naast een esthetische factor ook een zeer praktische functie. We zetten hieronder de 3 belangrijkste redenen om te kiezen voor een glazen douchedeur op een rij:

Glazen douchedeuren houden spatwater in de doucheruimte

Het gebruik van glas in uw badkamer creëert een ruimtelijk gevoel waarbij elke hoek van de badkamer verlicht wordt. Vaak wordt een glazen douchewand of inloopdouche toegepast omwille van het gemak en de esthetiek, maar hierdoor kan u vaak last hebben van spatwater op de grond. Wilt u toch de voordelen van glas, maar tegelijk de doucheruimte afsluiten? Kies dan voor een glazen douchedeur in transparant of corrosiewerend glas! Ook wanneer er toch iets meer privacy gewenst is, kan de deur voorzien worden van satijn mat glas of gedeeltelijke zandstraling. Hierdoor beperkt u de inkijk, maar hoeft u niet in te boeten op natuurlijk lichtinval.

Diverse montagemogelijkheden van glazen douchedeuren

Glazen douchedeuren worden door Meester in Glas standaard voorzien met krachtige pendeldeurscharnieren. Hierdoor kan de deur langs beide kanten openen, wat al erg handig kan zijn in een kleine badkamer. Geen plaats voor een draaideur? Dan bieden onze glazen douche schuifdeuren een oplossing. Uiteraard biedt het gebruik van een glazen douche schuifdeur ook esthetische voordelen aan. Ga voor dé ultieme luxueuze uitstraling door gebruik te maken van glazen spatwanden of wandbekleding in uw doucheruimte.

Glazen douchedeur uitbreiden met een douchewand of douchecabine

Liever een combinatie van transparantie en het tegenhouden van spatwater? Dan biedt een glazen douchecabine een perfecte oplossing voor beiden. Creëer een afgesloten doucheruimte door een glazen douchewand te plaatsen in combinatie met een glazen douchedeur. Omdat de hele ruimte zichtbaar is, versterkt u de optische grootte van de badkamer! Of kies voor een douchecabine met schuifdeuren, om kostbare plaats te besparen. Kortom, in onze webshop kan u het interieur van uw badkamer naar wens samenstellen. Bekijk hier ons assortiment van glazen douchedeuren. Laat uw voorkeur aan ons horen: wij bij Meester in Glas helpen u graag verder!

Categorieën Verfijn je keuze
Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com