Er zijn geen producten gevonden.

Glazen aanslagdeur in uw interieur

Glas is niet meer uit het huidige interieur weg te denken. Dit materiaal biedt een tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld in glazen aanslagdeuren. Naast dat een glazen aanslagdeur een ruime en luxe gevoel biedt, is het ook uitermate geschikt als u natuurlijk daglicht vrij spel wilt bieden. Glazen deuren zijn in elk interieur te plaatsen en zorgen voor de luxe en unieke uitstraling.

Elke (aanslag)deur kunt u in principe vervangen door een glazen aanslagdeur. Meester in Glas biedt u op maat gemaakte deuren, die compleet passen bij uw interieur. Zo bieden wij tal van glassoorten en bewerkingen.

Wat is een aanslagdeur?

Een aanslagdeur scharniert en draait één kant op. Aanslagdeuren kunnen echter zowel links als rechts draaien, uw voorkeur is hierbij bepalend. Als u een luxe en moderne uitstraling wilt creëren, zijn de glazen aanslagdeuren uiterst geschikt. Ze zijn in diverse glasdiktes verkrijgbaar. Normaliter ligt de glasdikte rond de 8 – tot 10 mm gehard glas, maar de maat van de deur is hierbij doorslaggevend.

De deuren worden meestal met twee of drie scharnieren geplaatst, waardoor u verzekerd bent van een stevige deur. In de keuze van scharnieren bent u ook compleet vrij: zo kunt u voor de wat robuustere scharnieren of juist een strakkere en modernere variant kiezen.

Diverse uitvoeringen

Elke deur kan gemakkelijk vervangen worden door een glazen aanslagdeur. Het uitgebreide assortiment van Meester In Glas biedt u diverse mogelijkheden in uitvoeringen. Heeft u bijvoorbeeld een luxe en modern interieur? Dan kiest u daar een aanslagdeur bij die daar compleet bij past. Harmonieert grijs getint glas met uw interieur of gaat uw voorkeur uit naar een heldere glassoort? Geen enkel probleem, er zijn veel mogelijkheden en de glazen aanslagdeur kan volledig voor u op maat gemaakt worden.

Glazen aanslagdeur kopen?

Bent u op zoek naar een adres waar u kwalitatieve en op maat gemaakte glazen aanslagdeuren kunt kopen? Zoek niet verder. In de webshop van Meester In Glas kunt u gemakkelijk een op maat gemaakte glazen aanslagdeur bestellen. U hoeft hierbij alleen maar uw wensen met betrekking tot scharnieren en de juiste maatvoering door te geven. De glazen aanslagdeur wordt vervolgens bij u op locatie thuis bezorgd. Ook voor andere glazen interieurproducten kunt u bij ons terecht, wij heten immers niet voor niets: Meester In Glas.

Om u in alle service te kunnen voorzien, hebben wij ook een meet- en montageservice die u kunt afnemen wanneer u kiest voor een glazen aanslagdeur van Meester in Glas.