facebook

Beste klant,
Vanaf maandag 22/07 tem. zondag 11/08 zal er geen productie of montage plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode, zullen pas behandeld worden vanaf 12/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

Glazen achterwand in uw keuken

Een glazen achterwand of spatwand in een keuken is een stijlvolle én hygiënische wanddecoratie. Maak van uw spatwand een waar pronkstuk door de vele mogelijkheden en glasafwerkingen wij u bieden. Uiteraard wordt uw glazen spatwand ook geheel op maat gemaakt. Kortom: een mooie glazen achterwand in uw keuken begint bij Meester in Glas!

Glas achter kookplaat

Een glazen spatwand in de keuken is, zoals de naam al doet vermoeden, een stuk glas dat achter de kookplaat wordt bevestigd. Spetters en vuil die bij het koken worden veroorzaakt, zijn eenvoudig van het glas te verwijderen. Glas is namelijk veel gemakkelijker schoon te maken dan een geverfde muur. Naast de praktische toepassing geeft een glazen achterwand uw keuken ook meteen een moderne uitstraling. Door de vele mogelijkheden in de “Trend”-lijn in onder andere kleur en glasafwerking kunt u écht uw eigen stempel op het geheel drukken.

Glas plaatsen achter een gaskookplaat? Kies dan liever voor de “Strong”-lijn. Dit glassoort is thermisch verhard, waardoor de spatwand stootbestendiger is. Hogere temperaturen omwille van een gasvuur zullen bijgevolg geen invloed hebben op uw achterwand.

Glazen spatwand in keuken met zwarte laklaag en dubbele stopcontact uitsparing   Glazen spatwand in keuken met munt groene laklaag en dubbele stopcontactuitsparing

Waarom glazen spatwand in uw keuken?

Het schoonmaken én schoonhouden van de keuken is middels de keuken spatwand van glas veel makkelijker. Daarnaast maakt een glazen achterwand uw keuken visueel groter. Licht wordt door het glas gereflecteerd, waardoor een ruimtelijker geheel gecreëerd wordt. De achterwand is bovendien stijlvol én verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het is een echte blikvanger in de keuken; het oog wil immers ook wat!

Glazen spatwand op maat

Meester In Glas maakt uw glazen keuken- en wandbekleding op maat. De grootte, uitvoering en afwerking worden geheel op uw wensen ingevuld. Wij bieden u diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van kleur en glassoort. Zo kunt u kiezen voor mat glas, gezandstraald glas, spiegelend glas of gekleurd glas. Geef uw wensen online door en wij gaan voor u aan de slag!

Glazen spatwand kopen

Wilt u een spatwand van glas voor uw keuken kopen? Werp een blik in ons online assortiment en laat u verrassen door de mogelijkheden. Mocht u niet zeker zijn van de maat, dan kunt u ons laten langskomen: wij nemen de maten graag voor u op tegen een kleine meerprijs. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw glazen achterwand in uw keuken te laten monteren. Zodoende bent u van A tot Z ontzorgd!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com