facebook

Glazen pendeldeuren van Meester in Glas zijn een waardevolle toevoeging aan elke ruimte door dat deze langs beide kanten geopend kunnen worden, wat het in- en uitlopen aanzienlijk gemakkelijker maakt. Een stijlvolle glazen pendeldeur past namelijk ook in elk interieur! Kies hieronder de deur die het beste bij uw interieur past:

Er zijn 10 overeenkomende producten gevonden

Dubbelwerkende glazen pendeldeur

Maak van uw interieur een ware eyecatcher dankzij een glazen pendeldeur! Een glazen pendeldeur is gemaakt van een sterke glassoort en kan twee kanten uit scharnieren. Dit maakt het in- en uitlopen aanzienlijk gemakkelijker, zeker wanneer u uw handen vol hebt. Een glazen pendeldeur is dus een ideale en stijlvolle interieuroplossing voor een deur die veelvuldig gebruikt wordt! Ze zorgen net als reguliere glazen deuren voor een natuurlijke en prettige lichtinval. Het vertrek waar de pendeldeur is geplaatst geniet tevens van een moderne en open uitstraling.

Glazen pendeldeuren met wandscharnieren

De hydraulische scharnieren van de glazen pendeldeuren ogen zeer modern, aangezien dergelijke deuren zonder een kozijn geplaatst kunnen worden. Deze scharnieren zorgen dat de deuren zelfsluitend zijn en op 90° in rustpositie gezet kunnen worden. Glazen pendeldeuren worden dankzij hun meerdere praktische voordelen ook vaak als glazen douchedeur gebruikt.

Glazen pendeldeur als eyecatcher

Alle glazen pendeldeuren die Meester in Glas levert, zijn volledig op maat gemaakt. Met jaren ervaring en reeds honderden geplaatste deuren, kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Onze deuren zijn voorzien van een harde glassoort, die naar uw wensen bewerkt kan worden. Zo kunt u zelf uw persoonlijke smaak uiten en kiezen voor een bewerking die u het meeste aanspreekt. Wilt u een glazen pendeldeur met een luxe uitstraling? Dan zal helder glas helemaal bij u passen. Wilt u echter een deur die privacy biedt? Dan is mat glas of gezandstraald glas dé meest geschikte optie.

Meer weten over glazen pendeldeuren?

Dankzij onze gebruiksvriendelijke configurator kunt u uw eigen glazen pendeldeur personaliseren en zelf de maten en de uitvoering van de glazen pendeldeur bepalen. Binnen enkele stappen heeft u een op maat gemaakte prijs. Heeft u echter afwijkende maten of wilt u nét iets anders? Dat kan zeker: wij kunnen alles van glas op maat maken. Neem contact met ons op en geef uw persoonlijke wensen door. Houdt u echter van een robuustere en industriële stijl? Dan is een steel look taatsdeur met glas iets voor u! Om u bovendien volledig te ontzorgen, bieden wij ook een meet- en montageservice aan wanneer u kiest voor een glazen pendeldeur. Wij heten immers niet voor niets: Meester in Glas.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com