facebook

Beste klant,
Vanaf maandag 22/07 tem. zondag 11/08 zal er geen productie of montage plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode, zullen pas behandeld worden vanaf 12/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

Pendeldeuren van Meester in Glas zijn een absolute waardevolle toevoeging aan elke ruimte door dat deze naar beide kanten geopend kunnen worden. Dit maakt de in- en uitloop van een ruimte stukken gemakkelijker. Een pendeldeur is daardoor niet alleen functioneel, maar ook esthetisch een streling voor het oog! Bekijk hier het uitgebreid aanbod aan pendeldeuren:

Er zijn 11 overeenkomende producten gevonden

Wat is een pendeldeur

Maak van uw interieur een ware eyecatcher dankzij een pendeldeur van glas! Een pendeldeur is een type glazen deur dat vaak gebruikt wordt om een ruimte of een gang te scheiden. Dankzij bevestiging aan de muur door middel van hydraulische zijdelingse scharnieren, kan een pendeldeur ook eenvoudig geplaatst worden in eender welk interieur!

Verschil pendeldeur en taatsdeur

Een pendeldeur heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als een taatsdeur. Een pendeldeur zal dus ook naar twee richtingen openen, heeft ook een instelbare sluitsnelheid en kan in een rustpositie op 90° gezet worden. Het grote verschil is de manier van bevestiging. Een pendeldeur wordt gemonteerd aan de muur door middel van zijdelingse scharnieren, terwijl een taatsdeur op de vloer en aan het plafond wordt bevestigd. Een pendeldeur wordt ook sterk aangeraden wanneer er essentiële leidingen zoals vloerverwarming in de vloer verwerkt zitten.

Pendeldeur in de woonkamer

Een pendeldeur kan zoals hierboven geschreven naar twee kanten scharnieren. Dit maakt het in- en uitlopen van drukbezochte ruimtes zoals woonkamers of kantoorruimtes aanzienlijk gemakkelijker, zeker wanneer u uw handen vol hebt. Dankzij het gebruik van glas, laat u meer natuurlijk licht toe in uw interieur. Hierdoor toont uw interieur niet alleen ruimer, maar creëert u ook een moderne en open uitstraling! Heeft u een extra brede dooropening? Overweeg dan een dubbele pendeldeur voor maximale transparantie.

Pendeldeur met mat glas en scharnieren en greep in RVS uitvoering   Pendeldeur met satijn glas en deurgeep in inox uitvoering

Pendeldeur met veiligheidsglas

Glazen pendeldeuren worden door Meester in Glas in eigen productie vervaardigd. Hierdoor is het mogelijk om de deur op maat van uw interieur te kunnen produceren. Al onze deuren worden gemaakt uit gehard veiligheidsglas, een glassoort dat tot 5x sterker is dan enkel glas dankzij thermische verharding. Daarnaast kan u kiezen tussen verschillende oppervlakte uitvoeringen van de scharnieren, of een pendeldeur in combinatie met een zijlicht.

Pendeldeur op maat

Bij het samenstellen van een pendeldeur via Meester in Glas, heeft u de keuze uit meerdere glassoorten. Kies voor glas met een lichte kleurtint, gezuurd mat glas of juist volledig helder glas. Ook bij dit soort deuren kan de afwerking zorgen voor een versterking van het interieur en fungeren als echte eyecatcher. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een steel look pendeldeur. Stel eenvoudig uw gewenste deur samen in onze productconfigurator. U hoeft alleen maar uw wensen qua glasafwerking en de strakke maat van de deuropening door te geven. Om u volledig te ontzorgen, bieden wij ook een meet- en montageservice aan wanneer u kiest voor een pendeldeur. Wij heten immers niet voor niets: Meester in Glas.

Benieuwd naar nieuwe realisaties van Meester in Glas? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com