facebook

Beste klant,
Vanaf maandag 22/07 tem. zondag 11/08 zal er geen productie of montage plaatsvinden wegens jaarlijkse vakantie. Bestellingen die geplaatst worden in deze periode, zullen pas behandeld worden vanaf 12/08.
Heeft u een vraag over een bepaald product? Vul dan het contactformulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Bedankt voor uw begrip.

Spiegels & spiegelwanden

Het is een truc waar menig interieur stylist al gebruik van maakt, maar nu u deze ook zelf kunt toepassen: het gebruik van spiegels in uw interieur. Uw kamer ziet er namelijk veel lichter én groter uit wanneer u strategisch gebruik maakt van spiegels in uw interieur. Sfeer- en stijlvol! Daarnaast is een spiegel natuurlijk ook praktisch, bijvoorbeeld in de badkamer naast uw luxueuze glazen douchedeur of glazen douchewand. Met ons veelzijdige assortiment aan maatwerk enkelglas en spiegels is er voor elk interieur de juiste spiegel te vinden. Het is zelfs mogelijk om een hele spiegelwand als wandbekleding toe te passen door meerdere maatwerk spiegels te bestellen en naast elkaar te bevestigen.

Drie laagse spiegels

Een spiegel bestaat vaak uit 3 lagen, waarbij de buitenste laag glas is. Daarachter schuilt de reflecterende metaallaag. Op het moment dat lichtstralen door het glas heen vallen weerkaatst de reflecterende metaallaag deze stralen. Via deze wijze ziet u zichzelf in de spiegel. Uiteindelijk wordt de reflecterende laag nog beschermd door een afdeklaag. Deze laag bestaat uit een zwarte lak waardoor u niet door de spiegel heen kunt kijken. Bovendien zijn spiegels van Meester in Glas Cradle to Craldle gecertifieerd! Dit wil zeggen dat onze spiegels ecologisch zijn dankzij een kopervrije metaalcoating, wat resulteert in een lange levensduur in zowel normale als vochtige omgevingen.

Voordelen van een spiegel in uw interieur

Allereerst laat het een ruimte groter lijken. Als u een kleine woon- of slaapkamer heeft, hang dan een grote spiegel aan de muur. Op die manier reflecteert een groot deel van de kamer in de spiegel waardoor het optisch groter lijkt. Daarnaast reflecteert een spiegel het licht van buiten. Zo lijkt de kamer lichter dan hij daadwerkelijk is! Ten derde is een spiegel op maat natuurlijk een sieraad aan de wand. Het zorgt ervoor dat de ruimte nog mooier wordt. Ten slotte is het dé ideale oplossing voor kale stukken muur. Het is een snelle oplossing om ervoor te zorgen dat uw ruimte er vollediger uitziet. Bent u naast een spiegel ook nog op zoek naar een prachtige binnenwand van floatglas? Bekijk het gehele assortiment glasproducten van Meester in Glas.

Spiegel op maat bestellen

Via onze website kunt u exact de afmetingen bepalen, alsook de dikte en soort. Wij maken uw spiegel op maat, met een maximum van 2100 mm hoog en 1100 mm breed. Zo past het altijd in uw interieur en kunt u er een stijlvol geheel van maken. Het is wel van belang dat het opmeten van uw gekozen spiegels goed dient te gebeuren, aangezien alles perfect moet aansluiten. Ook het monteren van bijvoorbeeld een spiegelwand is een geen gemakkelijke klus. Het is uiteraard mogelijk om het inmeten en plaatsen zelf te doen, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze meet- en montageservice. Zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken en kunt u snel genieten van uw nieuwe aankoop. Een spiegel kopen was nog nooit zo makkelijk!

Benieuwd naar nieuwe realisaties van Meester in Glas? Volg ons dan zeker op Facebook en Pinterest!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com