facebook

Een saunawand volledig uit glas spreekt wel tot ieders verbeelding. Daarnaast versterkt het gebruik van glas het natuurlijke lichtinval. Het is echter van belang dat er voldoende aanwezigheid van hout is om een echt saunaklimaat te scheppen. Meester in Glas vervaardigt uw glazen saunadeur of saunawand in eigen productie, waardoor u altijd verzekerd bent van een kwalitatief glasproduct. Bekijk hier het uitgebreid aanbod aan glazen mogelijkheden in uw sauna:

Glazen saunadeur op maat

Vrijwel elke sauna is uniek. Daarom werken we bij Meester in Glas niet met standaard maten, maar maken wij uw glazen saunadeur op maat. Zo past deze altijd in uw sauna en kunt u er een stijlvol geheel van maken. Net zoals bij onze glazen douchedeuren, zorgt de transparantie van het glas er voor dat het gevoel van ruimtelijkheid en openheid wordt bewaard. Op die manier kan u probleemloos naar buiten kijken en genieten van het uitzicht. Kies ook voor een bijpassende afdichting voor wand of vloer om geen warmte verloren te laten gaan.

Stel uw saunawand samen

Bij Meester in Glas kunt u zeer gemakkelijk uw glazen saunadeur en glazen saunawand op maat bestellen via de webshop. U heeft de keuze uit verschillende glassoorten gehard glas en elk van onze producten is aan te passen met glasbeslag naar uw wens. Daarnaast kan u zelf de hoogte, breedte en glassoort doorgeven bij het bestellen. Meester in Glas gaat vervolgens voor u aan de slag om uw glazen saunadeur of saunawand op maat te vervaardigen.

Professionele opmeting en montage

Het opmeten van een glazen saunadeur of glazen saunawand dient goed te gebeuren, aangezien alles perfect moet aansluiten. Ook het monteren ervan is geen gemakkelijke klus. Het is mogelijk om het inmeten en plaatsen zelf te doen, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze meet- en montageservice. Wij zullen vooraf alle metingen uitvoeren, vervolgens de glazen saunadeur of saunawand op maat vervaardigen en bij u op locatie afleveren. Tenslotte nemen we ook de plaatsing voor onze rekening zodat u nergens geen omkijken naar heeft. Op deze wijze bent u volledig ontzorgd en kunt u snel gaan genieten van uw moderne en transparante sauna!

Benieuwd naar nieuwe realisaties van Meester in Glas? Volg ons dan zeker op Facebook en Pinterest!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com