facebook

Een saunawand volledig uit glas spreekt wel tot ieders verbeelding. Daarnaast versterkt het gebruik van glas het natuurlijke lichtinval. Het is echter van belang dat er voldoende aanwezigheid van hout is om een echt saunaklimaat te scheppen. Meester In Glas vervaardigt uw sauna glas in eigen productie, waardoor u altijd verzekerd bent van een kwalitatief glasproduct. Bekijk hier het uitgebreid aanbod aan glazen mogelijkheden in uw sauna:

Sauna glas op maat

Vrijwel elke sauna is uniek. Daarom werken we bij Meester In Glas niet met standaard maten, maar maken wij uw sauna glas op maat. Hierdoor past een saunadeur van Meester In Glas naadloos in uw saunaruimte. Net zoals bij onze toepassingen voor douche glas, zorgt de transparantie van het glas er voor dat het gevoel van ruimtelijkheid en openheid bewaard wordt. Op die manier kan u probleemloos naar buiten kijken en genieten van het uitzicht. Kies ook voor een bijpassende afdichting voor wand of vloer om geen warmte verloren te laten gaan.

Stel uw saunawand samen

Bij Meester in Glas kunt u zeer gemakkelijk uw glazen saunadeur en glazen saunawand op maat bestellen via onze gebruiksvriendelijke product configurator. U heeft de keuze uit verschillende glassoorten gehard glas en elk van onze producten is aan te passen met glasbeslag naar uw wens. Kies bijvoorbeeld voor zwart deurbeslag bij een industrieel interieur. Daarnaast kan u zelf de hoogte, breedte en glassoort doorgeven bij het bestellen. Meester in Glas gaat vervolgens voor u aan de slag om uw glazen saunadeur of saunawand op maat te vervaardigen.

Saunadeur met wand in helder glas, chroom scharnieren en houten greep met chroom afwerking   Saunadeur met wand in helder glas, RVS scharnieren en houten saunaknop

Hittebestendig sauna glas

Wanneer u sauna glas bestelt bij ons, zal deze altijd thermisch gehard worden. De rede hiervan is de stevigheid van het glas. Sauna glas is ruim 5x sterker dan ‘standaard’ glas, waardoor het glas veel beter bestand is tegen hoge temperaturen of stootjes. In combinatie met hittebestendige scharnieren of bevestigingsprofielen, hoeft u zich alvast geen zorgen te maken over de kwaliteit van een glazen saunadeur!

Professionele opmeting en montage

Het opmeten van sauna glas dient goed te gebeuren, aangezien alles perfect moet aansluiten. Ook het monteren ervan is geen gemakkelijke klus. Het is mogelijk om het inmeten en plaatsen zelf te doen, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze meet- en montageservice. Wij zullen vooraf alle metingen uitvoeren, vervolgens de glazen saunadeur of saunawand op maat vervaardigen en bij u op locatie leveren. Tenslotte nemen we ook de plaatsing voor onze rekening zodat u nergens geen omkijken naar heeft. Op deze wijze bent u volledig ontzorgd en kunt u snel gaan genieten van uw moderne en transparante sauna!

Benieuwd naar nieuwe realisaties van Meester in Glas? Volg ons dan zeker op Facebook en Pinterest!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com