facebook

Er zijn 1 overeenkomende producten gevonden

Een ruim assortiment enkel glas & spiegels

Enkel glas, ook wel bekend onder de naam float glas, is een basis glasproduct dat zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld binnendeuren. Het heeft geen isolerende eigenschappen, maar is daardoor ook een stuk voordeliger. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook spiegels. Een spiegel of enkel glas bestellen gaat eenvoudig online via uw glasspecialist Meester in Glas. Wij snijden alles volledig voor u op maat, zodat het altijd perfect zal passen. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze meetservice en/of montageservice, zodat u er zelf helemaal geen omkijken meer naar heeft.

Enkel glas voor binnenruimtes

In tegenstelling tot buitenruimtes, wordt er voor binnenruimtes vaak gekozen voor enkel glas. De reden hiervan is dat er binnen minder rekening gehouden hoeft te worden met eventuele isolerende eigenschappen. Het basisglas komt veelvoudig voor bij de toepassing in beglazing in een binnendeur. Indien gewenst kunt u kiezen voor een matte bewerking van het enkel glas, zodat de transparantie wordt verminderd. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn in een badkamerdeur, waar iets meer privacy gewenst is. 
Kortom: enkel glas is prima op zichzelf te gebruiken en kan een mooie toevoeging zijn aan uw interieur. Enkel glas op maat kopen? Dat doet u eenvoudig online via Meester in Glas. 

Geef uw interieur een boost met de juiste spiegel 

Decoratief én praktisch, dat zijn de spiegels van Meester in Glas. Het is uiteraard handig om te weten of uw haar nog goed zit, maar spiegels zijn ook een sfeervolle toevoeging in elke ruimte. Spiegels doen namelijk wonderen in het interieur: ze maken donkere hoeken lichter én laten de ruimte groter lijken. Meester in Glas heeft spiegels in veel verschillende formaten en stijlen. Van spiegels voor in uw kastdeur tot aan spiegels voor op de badkamer. We kunnen zelfs complete spiegelwanden op maat maken.

Spiegel en/of enkel glas bestellen 

Ongeacht wat uw wensen zijn: bij Meester in Glas vindt u de juiste oplossing om uw interieur een opknapper te geven. Wij leveren gedegen maatwerk, wat inhoudt dat u tijdens het bestelproces de exacte maten van uw benodigde glazen en/of spiegels doorgeeft. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze naar uw wensen gemaakt worden én zorgvuldig naar u toegestuurd worden. Meester in Glas levert in heel België en Nederland (m.u.v. De Waddeneilanden). Als u graag hulp heeft bij het opmeten en/of plaatsen van spiegels of enkel glas, dan kunt u gebruik maken van onze meet- en montageservice. Wij ontzorgen u graag van A-Z! 

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com