facebook

Figuurglas

Figuurglas is een beglazing waarin een reliëf in is verwerkt. Het glas biedt een dubbele functie. Enerzijds beperkt het glas namelijk de doorkijk en anderzijds is er sprake van een originele uitstraling. Het patroon maakt het glas namelijk vrijwel ondoorzichtig, terwijl dat de lichtinval grotendeels blijft behouden. Hierdoor lijkt uw ruimte groter! Uw smaak en wensen bepalen uiteindelijk de keuze voor een bepaald type beglazing. Bij Meester in Glas vindt u verschillende uitvoeringen, zodat u iets uit kunt kiezen wat ook echt bij uw interieur past. Wij houden rekening met uw figuurglas wensen.

Ideaal voor diverse doeleinden

Door diversiteit en maatwerk sluit figuurglas altijd perfect aan bij uw interieur. Daarnaast is figuurglas op maat ook voor verschillende doeleinden geschikt. Zo is dit type beglazing bijvoorbeeld ideaal voor voordeuren waar geen doorkijk gewenst is, maar wat toch een echte ''eyecatcher'' mag zijn. Verder wordt het vaak toegepast als scheidingswand, in binnendeuren en in bovenlichten. Of wat dacht u van figuurglas op maat wat dient als keukenbeglazing?

Deze decoratieve beglazing is in diverse diktes leverbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een toepassing in de voordeur beter kiezen voor een grotere dikte en bijvoorbeeld bij een toepassing in een bovenlicht juist wat minder dik.

Snel & gemakkelijk figuurglas bestellen

De transparante decoratieve beglazing kunt u in diverse uitvoeringen bestellen. Figuurglas bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze website. Kies een uitvoering naar wens en geef ons de juiste maatvoering door. Vervolgens leveren wij u het figuurglas maatwerk af bij u op locatie. Op het moment dat u graag hulp heeft bij het opmeten en/of plaatsen van het figuurglas, dan kunt u onze meet- en montageservice inschakelen. Dit betekent dat we bij u op locatie de juiste maten opnemen, en dat we na levering het figuurglas ook meteen plaatsen. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit werk.

Wij zijn u graag van dienst wanneer u figuurklas wilt kopen! Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek soort figuurglas, dan helpen wij u graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com