facebook

Glazen balustrade: puur vakmanschap

Één van de specialisaties van Meester in Glas is het maken van glazen balustrades. Een balustrade van glas is een onderhoudsarme en stijlvolle oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst en creëren een gevoel van ruimte. Een glazen balustrade is een trend, maar tegelijkertijd ook tijdloos. Ook over enkele jaren zal een dergelijke balustrade nog een stijlvolle toevoeging zijn aan het interieur van uw woning of bedrijfspand. 

Modern en tijdloos tegelijkertijd

Een balustrade vindt voornamelijk zijn plaats in het moderne interieur, maar is door zijn unieke uitstraling in principe te plaatsen in nagenoeg élk interieur. Om het uitzicht zo rijk mogelijk te houden, wordt er bij appartementen en kantoren vaak gekozen voor een prachtige balustrade van glas. Deze elegante oplossing is praktisch én u creëert een echte blikvanger voor uw woning of bedrijfspand.

Glazen balustrade voor buiten en binnen

Een balustrade van glas is een stijlvol en luxe alternatief voor een reling. Zo worden ze gebruikt voor de overloop, buitenterras, als balkon reling of als valbescherming op een trap, zowel binnen als buiten. De glazen balustrades worden van sterk glas gemaakt zodat deze volkomen veilig zijn. Wilt u gelaagd glas bestellen voor uw glazen balustrade? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Veiligheid in een stijlvolle uitvoering

Veiligheid en stijl gaan niet altijd samen. Maar balustrades van glas zijn wat dat betreft een mooi voorbeeld hoe dit wél kan. Het is namelijk een prachtig samenspel van functionaliteit en esthetiek. Wilt u uw balkon, bovenverdieping of trap veilig maken? Wij helpen u graag verder met de perfecte balustrade van glas! De balustrade biedt een stevige en veilige oplossing én zorgt voor een ruimtelijk en stijlvol gevoel.

Gemakkelijk dé mooiste balustrade van glas bestellen

Met onze configurator brengt u uw visie tot leven en creëert u uw balustrade naar wens. Vul uw maten in en u ziet meteen de glazen balustrade prijzen. Wij kunnen alles van glas op maat maken, waardoor het altijd in uw interieur past! Zodra u de juiste maten en afwerkingen doorgeeft gaan wij voor u aan de slag. Wilt u graag advies over uw balustrade van glas? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag verder. Mocht u hulp wensen bij het opmeten en plaatsen van uw op maat gemaakte glazen balustrade, dan kunt u tegen een kleine meerprijs gebruik maken van onze meet- en montageservice.

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com