Glazen pendeldeuren zijn verkrijgbaar bij Meester in Glas. Maak uw keuze uit onze selectie glazen pendeldeuren in verschillende uitvoeringen. Zo is het mogelijk om te kiezen uit pendeldeuren in verscheidene kleuren, zoals zwart, grijs, brons of satijn. Een stijlvolle glazen pendeldeur past in elk interieur. Maak hieronder uw keuze uit ons assortiment.

Glazen pendeldeur online kopen

Om uw interieur compleet te maken, kunt u een glazen pendeldeur overwegen. Een glazen pendeldeur is een gemaakt van een sterke glassoort en kan twee kanten uit scharnieren. Dit maakt het in- en uitlopen aanzienlijk gemakkelijker. Een glazen pendeldeur is dus de ideale stijlvolle interieuroplossing voor een deur die veelvuldig gebruikt wordt. 

De ophangsystemen van de glazen pendeldeuren zien er zeer modern uit, aangezien de deur zonder een kozijn geplaatst kan worden. Ze zorgen net als reguliere glazen deuren voor een natuurlijke en prettige lichtinval. Het vertrek waar de pendeldeur is geplaatst geniet tevens van een moderne en open uitstraling. Pendeldeuren worden door de meerdere praktische voordelen vaak als glazen douchedeuren gebruikt. 

Volledig maatwerk

Alle glazen pendeldeuren die Meester in Glas levert, zijn volledig op maat gemaakt. Met jaren ervaring en reeds honderden geplaatste deuren, kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Onze deuren zijn voorzien van een harde glassoort, die naar uw wensen bewerkt kan worden. Zo kunt u zelf uw persoonlijke smaak uiten en kiezen voor een bewerking die u het meeste aanspreekt. Wilt u een glazen pendeldeur met een luxe uitstraling? Dan zal helder glas helemaal bij u passen. Wilt u echter een deur die privacy biedt? Dan is mat glas of gezandstraald glas dé geschikte glassoort. Maak uw wensen kenbaar en ontvang een vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. 

Maak gebruik van de configurator 

Middels onze gebruiksvriendelijke configurator kunt u uw eigen visie realiseren en zelf de maten en de uitvoering van de glazen pendeldeur bepalen. Binnen enkele stappen bepaalt u in welke uitvoering u de pendeldeur wilt bestellen. Heeft u echter afwijkende maten of wilt u nét iets anders? Dat kan zeker: wij kunnen alles van glas op maat maken. Neem contact met ons op en geef uw persoonlijke wensen door. U zult dan snel een op maat gemaakte offerte van ons ontvangen. Houdt u echter van een robuustere stijl? Misschien is een stalen deur met glas iets voor u? Bekijk ons gehele aanbod en kies uw favoriete glazen deur uit. 

Meer weten over glazen pendeldeuren? 

Bent u op zoek een glazen pendeldeur prijs? Door ons grote assortiment kunnen wij voor de glazen pendeldeur een scherpe prijs bieden, welke u via de configurator kunt berekenen. Toch liever direct contact met onze experts? Neem dan contact met ons op; we helpen u graag gratis en vrijblijvend verder. 

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com