facebook

Glazen achterwand in uw keuken

Glas is al jaren een functioneel, kwalitatief én stijlvol materiaal dat in vrijwel elk huis gebruikt wordt. Het gebruik van glas brengt het interieur nét iets extra en is zowel toepasbaar in het moderne als het klassieke interieur. Zo is een glazen achterwand in de keuken bijvoorbeeld een stijlvolle én hygiënische oplossing. Maak van uw spatwand een waar pronkstuk door de vele mogelijkheden en glasafwerkingen wij u bieden. Uiteraard wordt uw glazen spatwand ook geheel op maat gemaakt. Kortom: een mooie glazen achterwand in uw keuken begint bij Meester in Glas!

Glas achter kookplaat

Een glazen spatwand in de keuken is, zoals de naam al doet vermoeden, een stuk glas dat achter de kookplaat wordt bevestigd. Spetters en vuil die bij het koken worden veroorzaakt, zijn zo eenvoudig van het glas te verwijderen. Glas is namelijk veel gemakkelijker schoon te maken dan een geverfde muur. Naast de praktische toepassing geeft een glazen achterwand uw keuken ook meteen een moderne uitstraling. Door de vele mogelijkheden in onder andere kleur en glasafwerking kunt u écht uw eigen stempel op het geheel drukken.

Waarom glazen spatwand in uw keuken?

Het schoonmaken én schoonhouden van de keuken is middels de keuken spatwand van glas veel makkelijker. Daarnaast maakt een glazen achterwand uw keuken visueel groter. Bij een glazen achterwand keuken wordt doorgaans veel gehard glas gebruikt dat enorm sterk en stootvast is. Licht wordt door de wand gereflecteerd, dit zorgt voor een ruimtelijker geheel. De achterwand is bovendien stijlvol én verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het is een echte blikvanger in de keuken; het oog wil immers ook wat!

Geheel op maat gemaakt

Meester In Glas maakt uw glazen keuken- en wandbekleding op maat. De grootte, uitvoering en afwerking worden geheel op uw wensen ingevuld. Wij bieden u diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van kleur en glassoort. Zo kunt u kiezen voor mat glas, gezandstraald glas, spiegelend glas of gekleurd glas. Geef uw wensen online door en wij gaan voor u aan de slag!

Glazen spatwand kopen

Wilt u een spatwand van glas voor uw keuken kopen? Werp een blik in ons online assortiment en laat u verrassen door de mogelijkheden. Mocht u niet zeker zijn van de maat, dan kunt u ons laten langskomen: wij nemen de maten graag voor u op tegen een kleine meerprijs. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw glazen achterwand in uw keuken te laten monteren. Zodoende bent u van A tot Z ontzorgd!

Goedendag! Mochten wij u ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we dat graag. +32 89 820353 info@meesteringlas.com